https://t.co/n82d3ajL5C Kabouter-team VVS
Image is not available
https://t.co/NmljhxZep3 Streefkerk JO-11 – Hardinxveld JO-11 2-3
Image is not available
https://t.co/mlhs151qHC Streefkerk - Lekkerkerk (2-2) fotoverslag https://t.co/hR03XA8VST
Image is not available
https://t.co/YmxXHxx8lm Groote Lindt JO13-1 / VVS JO13-1
Image is not available
Eindstand @vvstreefkerk - @vvLekkerkerk 2-2
Image is not available
Slider

Het contract met onze huidige sportartikelen leverancier, Oskam Bergambacht, is afgelopen. Mede omdat beide partijen erg tevreden zijn over de samenwerking hebben we onlangs een nieuwe overeenkomst gesloten voor een periode van 5 jaar. Oskam blijft hierdoor dé leverancier van sportartikelen voor vv Streefkerk. Masita zal (in principe) gedurende de looptijd van het nieuwe contract als kledingmerk blijven gelden. Zeker de laatste jaren met de nieuwe lijn en speciale zgn. aanmaakshirts voor wedstrijden een prima keuze.

Hemelsbreed is de afstand tussen Streefkerk en Bergambacht erg klein. Alleen het pontje is wellicht wat lastig. Maar als je de winkel van Oskam binnenstapt, is de overkant van de Lek echt meer dan de moeite waard. Een prachtige zaak vol met voetbalschoenen, keepershandschoenen en sportkleding. Dat niet alleen. Ook is er een ruim assortiment van dames-, heren- en kinderschoenen. Dit alles tegen aantrekkelijke prijzen. Meer info is te vinden op https://oskamschoenen.nl/ 

Afgelopen vrijdag is de nieuwe sponsorovereenkomst officieel ondertekend door Marcel Oskam, eigenaar Oskam Bergambacht, en onze voorzitter.