https://t.co/3sZj47cuGr Jongste pupillen krijgen bezoek Pieten https://t.co/86yP8SE9QR
Image is not available
Ons 4e steunt onze super club ook en heeft een super lot gekocht van de grote Clubactie. Super mannen! https://t.co/3dj9hrwQuD
Image is not available
Vanavond algemene ledenvergadering. Digitaal deze keer. Je bent toch zeker ook aanwezig?! https://t.co/uPzss9PSBu
Image is not available
https://t.co/iNsePCKqOq Agenda Algemene Leden Vergadering dd 26-11-2020
Image is not available
https://t.co/qI7XDKSLjH ALGEMENE LEDENVERGADERING DIGITAAL https://t.co/Ukzb7nOqGe
Image is not available
Slider

Helaas is het lekkere zomerweer voorbij. Echter de corona niet, het virus en alle ellende wakkert weer flink aan. Vandaag zijn er in deze regio nieuwe maatregelen van kracht. Even weer extra aandacht bij deze mindere weersomstandigheden: hou je aan de regels.

In de kantine zijn maar max. 50 zitplaatsen beschikbaar (staan mag niet) en in de bestuurskamer (na afloop als scheidsrechter en tegenstander vertrokken zijn) ook nog eens 10 plekken. Verder moet iedereen buiten plaatsnemen. De tijdelijke tent is vandaag tegen de bestaande overkapping gezet en 2 zijkanten dichtgemaakt zodat 1 grote overkapping ontstaat.

Mochten de regels niet nageleefd worden en er zeker binnen teveel mensen aanwezig zijn dan zijn we helaas genoodzaakt om de kantine te sluiten. Dit moeten we echt niet willen , we gaan er vanuit dat het ook niet zo ver komt!

 Volgende week zal het buitenterras (grotendeels) definitief op orde gemaakt worden zodat daar ook ca 100 personen overdekt (en regen/wind vrij) kunnen plaatsnemen. De zijkanten worden dichtgemaakt en ook voor verlichting, meubilair en terrasverwarming gaat gezorgd worden.