https://t.co/psx4w0apex Erelid Henk Flier overleden
Image is not available
In verband sneeuw en invallende dooi wordt er (zoals het er nu naar uitziet) tot en met dinsdag niet getraind. https://t.co/mR6gJYtbq7
Image is not available
https://t.co/A8ygDd3wKC Speeldagenkalender seizoen 2021-2022 https://t.co/ymRcUDmysN
Image is not available
In verband met de sneeuw (en vorst) kan en mag er deze week niet getraind worden. Volgende week kijken we weer verd… https://t.co/UUK6FZyFfl
Image is not available
https://t.co/rPz1bRMb7p CORONA: vervolg competitie (en nogmaals spelregels trainingen) https://t.co/6D65MK1JB6
Image is not available
Slider

Pieter Lagendijk zal ook volgend seizoen onze hoofdtrainer zijn. Zowel spelers(raad), TC, bestuur als de hoofdtrainer zelf zijn uitermate tevreden over de huidige samenwerking en gaan heel graag met elkaar verder. Naast Pieter blijft gelukkig ook de huidige (geweldige) staf volledig in tact. 

Naast Pieter zal onze trainer van het 2e Peter van Horssen en de andere mannen van de begeleiding eveneens weer op sportpark Streveland werkzaam zijn. Ook hier was er bij alle partijen absoluut geen enkele twijfel. Dit zegt genoeg over de samenwerking van het begeleidingsteam van ons 2e en de spelers die uitkomen in de reserve 1e klasse.

Pieter Zeilstra heeft eveneens zijn 'ja-woord' gegeven. Onze keepertrainer neemt seizoen 2021/2022 zijn keepers weer onder handen. Hier zijn wij en zeker ook de keepers meer dan blij mee. Dit maakt onze volledige trainingsstaf van onze selectie gelukkig ook komend seizoen weer helemaal compleet.

Heel erg fijn dus om vlak voor de kerst dit mooie bericht naar buiten te kunnen brengen. Zeker omdat iedereen unaniem was om met elkaar verder te gaan. Wij kijken uit naar de samenwerking de komende anderhalf jaar.