Project terras is begonnen. https://t.co/Swnuop29GY
Image is not available
https://t.co/OlweIvdY9c Normaal trainingsschema vanaf 1 april https://t.co/R8EsB74PP8
Image is not available
https://t.co/3gwCBg7AI1 Trainingsschema maart 2021 https://t.co/e4lIZfb2aK
Image is not available
https://t.co/psx4w0apex Erelid Henk Flier overleden
Image is not available
In verband sneeuw en invallende dooi wordt er (zoals het er nu naar uitziet) tot en met dinsdag niet getraind. https://t.co/mR6gJYtbq7
Image is not available
Slider

Zoals verwacht, zijn de coronamaatregelen (terecht) verlengd. Onderstaand de gevolgen voor de competitie en nogmaals de spelregels voor de trainingen.

Vervolg competitie

Voor de B-categorie (al onze teams behalve 1ste en 2e) is de competitie definitief stilgelegd. In de plaats daarvan wordt - zodra het weer mag -  de KNVB Regio Cup georganiseerd. Kleinschalige regionale competities.

De A-categorie (ons 1ste en 2e) kan de 1ste helft van de competitie nog uitspelen maar dan moeten de teams wel vanaf half maart zonder beperkingen kunnen trainen. Is dat niet het geval dan wordt ook voor de A-categorie de KNVB Regio Cup georganiseerd.

De KNVB heeft een eigen routekaart voor het amateurvoetbal kenbaar gemaakt.

Spelregels trainingen

Ieder team kan minimaal 1x per week trainen, dus ook de seniorenteams. Voor de zekerheid nog even in het kort de spelregels voor trainingen op een rij.

  • Wees pas 5 minuten voor de training aanwezig en verlaat na de training direct het sportcomplex. Let altijd op de 1,5 meter. Ook op het veld vlak voordat de training begint. Entree veld bij ingang terras (voorzijde kleedkamer 6). Verlaten veld achterzijde kleedkamer 6 (bij de plaats waar de doeltjes staan)
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan.
  • Kantine, terras, kleedkamers en verzorgingsruimte zijn gesloten.
  • Blijf bij (lichte) klachten thuis en laat je testen.
  • Neem je eigen bidon/drinkfles mee. Was de hesjes na iedere training. Was je handen voor iedere training en ga gelijk na afloop thuis douchen.
  • Jeugd mag zonder restricties trainen. Wel minimaal 1,5 meter afstand houden tot de trainer(s).
  • Senioren mogen alleen in kleine groepjes trainen (op dit moment met tweetallen, dit kan later meer worden). De spelers in een groep (nu dus 2) houden 1,5 meter afstand van elkaar. De ruimte tussen de andere groepen moet groter zijn (bv 5 meter). Anders kan er sprake zijn van groepstraining en dat mag niet. Maximaal 20 spelers/speelsters en 3 trainers over het hele veld. Iedere groep heeft een eigen kleur hesje en komt niet in elkaar zone. Door het hele veld te gebruiken, is dat geen probleem. Afronden is toegestaan. Partijen niet.