https://t.co/aJKuru7Cfv Inning contributie seizoen 2021-2022 weer van start! https://t.co/vBr3h5nKIk
Image is not available
https://t.co/Pi9t83p4IT Vernieuwing (o.a.) dak in beeld, deel 2
Image is not available
https://t.co/5h81Mzm6Me Vernieuwing dak in beeld, deel 1 https://t.co/mwYkvs5t2o
Image is not available
Vanmiddag vanaf 13.30 uur wedstrijdjes tussen @vvstreefkerk @vvdealblas @vvNwlekkerland op sportpark Streveland. K… https://t.co/THIQq3QeCA
Image is not available
Na project terras is nu project dak van start. Dit was heel hard nodig. Uiteraard mbv onze fantastische vrijwillige… https://t.co/i2DCmR8umN
Image is not available
Slider

Het gaat de goede kant met de corona(maatregelen). Vanaf zaterdag 5 juni zijn er versoepelingen van toepassing. Wat heeft dat voor ons voor gevolgen?

KNVB Regiocup

Voor de jeugdteams tot en met 17 jaar (dus tot en met onze JO16) start de KNVB Regiocup. Info is elders op deze site te vinden. In verband met werkzaamheden is de zij-ingang gesloten. Entree via hoofdingang. Verder is terras (deels) afgezet. Ingang veld 1 achterzijde kleedkamers. Publiek niet toegestaan. Wedstrijden vinden plaats op alle zaterdagen in juni en alleen op veld 1. Aanvang eerste wedstrijden 09.30 uur. 

Trainingen 18+

Alle teams kunnen zonder beperkingen trainen. Neem nog steeds je eigen bidon/drinkfles mee en was de hesjes na iedere training. Entree via hoofdingang.

Kleedkamers en douches open

Het is weer toegestaan om gebruik te maken van de kleedkamers en de douches. Douche snel en kort. Hou ramen en deur open voor een goede ventilatie. Geen consumpties in de kleedkamer. Kleedkamers schoon achter laten. 18+ houdt 1,5 meter afstand. Omkleden en douchen in shifts (of gewoon thuis).

Verzorgingsruimte is nog gesloten.

Kantine en terras open (alleen op zaterdag)

De kantine en het terras zijn alléén open op zaterdag. Op het terras mogen 50 mensen, in de kantine (niet aan de bar) eveneens. Er zijn alleen zitplaatsen. Tafels en stoelen laten staan.

Ingang kantine: openslaande deuren. Uitgang kantine: ingang nabij wc’s. Voor een goede ventilatie zijn alle ramen en deuren van de kantine open.

Opening kantine om 16.00 uur. Sportpark gesloten om 20.00 uur. Entree alleen via hoofdingang. Zij-ingang is gesloten.

We blijven - in principe - open tot en met zaterdag 3 juli. Als er veel mensen blijven komen dan zijn we zelfs 10 juli nog open. Svp alle afspraken en regels naleven. Dit houdt het voor iedereen leuk en we willen natuurlijk niet vroegtijdig dicht. Als de weersomstandigheden slecht zijn dan kunnen we besluiten niet open te gaan. Of alleen de kantine voor 50 personen. We laten dit dan uiteraard weten.

Doordeweeks is de kantine en het terras - mede i.v.m. de verplichte sluitingstijd van 22.00 uur - gesloten. Douchen is wel mogelijk. Direct daarna naar huis. Geen drank in kleedkamers.

Het terras is (vooralsnog) deels afgezet i.v.m. werkzaamheden. Hou hier rekening mee. Kom alleen op de gedeelten die zijn toegestaan.

Tot slot

Overige (spel)regels: zie protocollen op onze site. Houd je aan de (basis) regels zoals deze door overheid en RIVM zijn opgelegd. Denk hierbij aan de afstand en maximaal aantal personen aan tafel.

Blijf bij (lichte) klachten thuis en laat je testen. Blijf thuis tot de uitslag bekend is.

Zoals op de site te zien is, zijn we druk bezig om een fantastisch mooi terras te krijgen. Inmiddels zijn/worden er nieuwe (sta)tafels en een extra picknicktafel gemaakt. Ook zijn de nieuwe stoelen en barkrukken voor buiten gearriveerd. We hebben zin in een aantal gezellige zaterdagen en hopen dat bij aanvang van het seizoen 2021/2022 alles weer normaal is.

Binnenkort starten we overigens ook met de vervanging van het gehele dak. Nieuw dakleer, isolatie en vervanging verrotte delen. Het sloopwerk doen we zijn. Flink wat werk, maar het is hard nodig.