Streefkerk heeft in de thuiswedstrijd tegen Groote Lindt met 0-2 verloren. De eindstand was al voor rust bereikt. In de beginfase was Groote Lindt feller en kreeg het enkele kleine mogelijkheden. Na zo'n kwartier nam Streefkerk het initiatief over en kwam het gevaarlijk voor de Groote Lindt-doelman. Toch was het Groote Lindt dat scoorde.

Uit een corner werd het 0-1. Al snel werd het uit een mooie lob 0-2. Streefkerk was aangeslagen en voetbalde daarna vooral tegen zichzelf. Het had wel een veldoverwicht, maar eenmaal in de buurt van het Zwijndrechtse doel lukte er niks meer. Door de nederlaag blijft Streefkerk op 9 punten. Groote Lindt vierde haar eerste overwinning uitbundig na afloop en komt nu op 5 punten.