Streefkerk heeft zich in de eerste officiële wedstrijd, voor de beker in en tegen Hardinxveld, gerevancheerd voor de matige verliespartij tegen Amstelwijck. Tegen de 2e klasser kwam Streefkerk goed voor de dag en hoewel de tegenstander een veldoverwicht had, werden weinig kansen weggegeven. Na de rust kwam Streefkerk beter in het spel en voetbalde het goed mee. Een grote kans van Gert Jan Lagendijk werd gemist en in de tegenaanval scoorde Hardinxveld 1-0. Daarna scoorde Hardinxveld met enig fortuin 2-0 en leek de wedstrijd gespeeld. Streefkerk bleef echter geloven in een beter resultaat en kort voor het eind was het Pieter van den Berg, die zijn officiële debuut opluisterde met een fraai doelpunt.

Komende dinsdag speelt Streefkerk thuis tegen het Dordtse RCD. Aanvang 19.30 uur.