In Made speelde Streefkerk zijn derde bekerwedstrijd. Na het 2-1 verlies in Hardinxveld en de 1-0 zege op RCD was de kans om in de volgende ronde te komen minimaal. Toch wilde Streefkerk er een goede wedstrijd van maken en speelde in de beginfase frivool. Tot echte kansen leidde dit nog niet, maar er kwam ook geen gevaar van Madese Boys. Het was een Streefkerkse fout die na een klein kwartier de 1-0 inleidde. Streefkerk rechtte de rug en ging op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam in de 33e minuut. Een uittrap van keeper Stefan Holdermans werd door Gert Jan Lagendijk koppend verlengd. Stefan van den Tol ging alleen op de keeper af en rondde fraai af.

Na rust bleef de strijd gelijkwaardig. Madese Boys scoorde toch de 2-1 en Streefkerk ging opnieuw op zoek naar de gelijkmaker. Madese Boys hield echter de verdediging gesloten en stelde de winst veilig. Noch Madese Boys noch Streefkerk gaat echter naar de tweede bekerronde, want Hardinxveld speelde tegen RCD met 1-1 gelijk en gaat naar de volgende ronde.

Komende dinsdagavond speelt Streefkerk de laatste oefenwedstrijd, in en tegen Noordeloos. Aanstaande zaterdag start Streefkerk de competitie met een thuiswedstrijd tegen Vuren.