2010-09-18streefkerk-dealblas_4Streefkerk heeft het eerste puntenverlies van dit seizoen geleden. Thuis tegen De Alblas werd het 1-1. In een gelijkopgaande wedstrijd kwam Streefkerk na een kwartier op voorsprong. Een corner van De Alblas werd razendsnel uitverdedigd en uit de daaropvolgende counter was het Gert Jan Lagendijk die de 1-0 scoorde. De Alblas kreeg daarna ook nog een grote kans, maar het was Streefkerk dat via Martin de Jong de 2-0 voor het inschieten had. Hij schoot echter over. Na rust was De Alblas feller, maar kreeg Streefkerk nog een aantal riante kansen om het duel in het slot te gooien. De mooiste kansen werden echter door de Alblasser verdediging verijdeld. In de slotfase scoorde De Alblas de toch wel verdiende gelijkmaker via een kopbal uit een corner en werd het boeiende duel beëindigd met een puntendeling.

Meer foto's van Streefkerk - De Alblas vind je hier. Met dank aan Cora Stout.