streefkerk-eboh_15Streefkerk heeft na twee thuisnederlagen tegen Haaften en Dubbeldam weer eens een succesje geboekt. In eigen huis werd het tegen EBOH 3-3. Voor de rust was de wedstrijd in evenwicht en waren er weinig kansen. Na de thee scoorde EBOH uit een strafschop 0-1. Streefkerk kwam op gelijke hoogte doordat een vrije trap van Pieter Lagendijk door broer Gert Jan in de rebound werd binnengeschoten.

Streefkerk probeerde daarna op voorsprong te komen, maar het was EBOH dat uit een counter wederom op voosprong kwam. In de slotfase werd een corner van Andy van Vugt knap door Ricardo Boers ingekopt en leek de wedstrijd in 2-2 te eindigen. In blessuretijd kwam EBOH door zwak ingrijpen van de VVS-defensie echter wederom op voorsprong en leken de punten naar de Dordtenaren te gaan. De veerkracht van de blauwzwarten was echter groot, want vanaf de aftrap zorgde Stefan van den Tol door een mooie actie ervoor dat Andy van Vugt kon scoren en er zodoende een terechte puntendeling op het scorebord kwam.

Meer foto's van deze wedstrijd bij Multimedia - Foto's