Streefkerk kan zich gaan opmaken voor het extraatje aan het eind van het seizoen. In een overtuigend optreden tegen het zwakke ODS scoorden de mannen van trainer Bert Buizert een ruime voldoende.

Al snel in de wedstrijd brak Arie Tuytel de ban door de 1-0 te maken. ODS kreeg een unieke mogelijkheid om de gelijkmaker binnen te schieten, maar goed  verdedigingswerk voorkwam dit.

Na een prima aanval scoorde Govert van Meerkerk 2-0 en vervolgens kreeg Streefkerk de mooiste kansen om al voor rust de wedstrijd in het slot te gooien, maar paal en lat stonden meer Streefkerks succes in de weg.

Na rust werd de wedstrijd dan toch definitief beslist. Robert van Herk en Ricardo Boers maakten  het kwartet goals vol. Dat hierna de aandacht een beetje verslapte en ODS de eer nog kon redden mag de 'periode-pret' niet drukken. Streefkerk heeft de periodetitel binnen en dit werd na afloop op z'n Streefkerks gevierd met onder andere een open lucht concert van muziekkorps OKK.

vvs-ods