Eindstand @VVAC_Ottoland - @vvstreefkerk 4-1
Effectief @VVAC_Ottoland maakt 10 minuten voor tijd 4-0 tegen @vvstreefkerk
2 minuten na rust wordt het 3-0
Ruststand @VVAC_Ottoland - @vvstreefkerk 2-0

Streefkerk 2 Schelluinen 2Verroeste hekken - takken op t veld. Voetbal in zijn puurste vorm. Na het verwijderen van een honderdtal takken en een zeer gedegen warming up op het heel niet slechte veld 2 in Schelluinen kon de wedstrijd beginnen. Schelluinen klapte er onder aanvoering van hun 1,40 meter lange nummer 18 direct vol op en greep vvs2 direct bij de strot. Ze kwamen dan ook verdiend op voorsprong na een prachtaanval over veel schijven. 1-0 Schelluinen ! Streefkerk ging niet bij de pakken neerzitten en herstelde zich snel. Na een prachtige pass van “vrije rol Jari” wist Korte Hoekie Joopie zijn achtste (en later negende) competitietreffer van het seizoen aan te tekenen.

Toen Otje en Thoom elkaar weer eens hadden gevonden vloog de teller voor rust naar 4-1. Nadat in de rust Gert-Jan zijn tegenstander een Lollie had gegeven was het hek van de dam. Het ritme was totaal uit de ploeg van Schelluinen en hun beste speler was verder gegaan op het multispeelveldje. Door de opzwepende aansporingen van de talrijk meegereisde supporters was een galavoorstelling met 6 extra goals het resultaat. Owtje onder de man van de dag met 4 goals en 3 assists. En de staff een paar rondjes kwijt. Eindstand 1-10. Maar volgende week weer een mannenwedstrijd thuis tegen Ammers2. Dan mag de borst weer nat gemaakt.