Eindstand @VVAC_Ottoland - @vvstreefkerk 4-1
Effectief @VVAC_Ottoland maakt 10 minuten voor tijd 4-0 tegen @vvstreefkerk
2 minuten na rust wordt het 3-0
Ruststand @VVAC_Ottoland - @vvstreefkerk 2-0

2eperiodetitel1718Dankzij de goede inzet van vrijwilligers in de vroege ochtend kon er gevoetbald worden op de koudste maartdag sinds jaren. Streefkerk begon erg fel in de gure oostenwind. Met windkracht 6 en gevoelstemperatuur -15 werd er toch gevoetbald. Streefkerk 2 wist de punten op Streveland te houden middels een ongekend spannende 1-0 overwinning. Mark de Lange was uiteindelijk het goudhaantje met zijn vroege 1-0 die overigens kinderlijk werd weggegeven door Groot-Ammers 2. Goed druk zetten van de Streefkerk voorhoede ging hieraan vooraf. Toch ging de overwinning niet zonder slag of stoot. Na een goede eerste helft met een drietal kansen bleef de doelpuntteller helaas op 1 staan.

Groot Ammers kwam sterk de kleedkamer uit na rust en zette Streefkerk in het middendeel van de tweede helft behoorlijk onder druk. Tot echt grote kansen leidde dit gelukkig niet en uiteindelijk werd de overwinning niet meer in gevaar gebracht. Revanche tegen Groot Ammers 2 voor de verloren uitbeurt is een feit. Plus en passant de 2de periode binnenhalen. En bovenal nog steeds koploper in de ranglijst. Mooier kan niet. De traktatie van de voorzitter, de Glühwein en de BBQ-worst hebben prima gesmaakt!! Wie weet waar dit mooie seizoen verder nog toe leidt…