https://t.co/qdF5MdoXvN 31 december: OLIEBOLLENACTIE VV STREEFKERK https://t.co/7PeOWLcqrk
Image is not available
Prachtige (record) opbrengst van de grote Clubactie! Alle kopers van loten heel erg bedankt! Zeker in deze rare tij… https://t.co/qUxaBD4Vaf
Image is not available
https://t.co/rEsNlD16nv Pieter, Peter en staf gaan nog een jaar door! https://t.co/wg8GkreSlp
Image is not available
https://t.co/8RCAM8XSV8 FIJNE FEESTDAGEN EN EEN MOOI (NORMALER) 2021! https://t.co/NhFeEv10Fe
Image is not available
https://t.co/tRlp5bBjqr Nog geen duidelijkheid vervolg competitie https://t.co/LaSmTcqCxx
Image is not available
Slider

Om van de laatste plaats af te komen was het belangrijk om 3 punten te pakken thuis tegen Hardinxveld 8. Met een nagenoeg fitte selectie traden we aan op het prachtige tweede veld. Het begin van de wedstrijd was van beide kanten nogal onrustig wat resulteerde in een snelle 0-1 achterstand. Gelukkig wist Jens al snel de 1-1 op de borden te zetten!

Tien minuten na de gelijkmaker reageerde Peter het snelst bij een scrimmage in de zestien; 2-1! Dit was ook de ruststand.

Na de rust kregen we een aantal kansen op de 3-1, maar deze werden helaas niet benut. Twintig minuten voor het einde kwam Hardinxveld terug in de wedstrijd en geloofde het weer in de winst. Dit werd helaas werkelijkheid door de 2-3 vlak voor het eindsignaal. Een flinke domper voor de mannen van 3, maar er werd -met name in de eerste helft- wel lekker gevoetbald! Op naar de volgende wedstrijd!

Doelpuntenmakers:

1-1: Jens

2-1: Peter