https://t.co/qdF5MdoXvN 31 december: OLIEBOLLENACTIE VV STREEFKERK https://t.co/7PeOWLcqrk
Image is not available
Prachtige (record) opbrengst van de grote Clubactie! Alle kopers van loten heel erg bedankt! Zeker in deze rare tij… https://t.co/qUxaBD4Vaf
Image is not available
https://t.co/rEsNlD16nv Pieter, Peter en staf gaan nog een jaar door! https://t.co/wg8GkreSlp
Image is not available
https://t.co/8RCAM8XSV8 FIJNE FEESTDAGEN EN EEN MOOI (NORMALER) 2021! https://t.co/NhFeEv10Fe
Image is not available
https://t.co/tRlp5bBjqr Nog geen duidelijkheid vervolg competitie https://t.co/LaSmTcqCxx
Image is not available
Slider

Afgelopen zaterdag traden de mannen van 3 aan tegen De Alblas. Het weer zat mee en vol goede moed werd er afgetrapt. Na een goed begin van beide kanten was het De Alblas dat na een minuut of tien de leiding nam in het duel. Een lange bal over de verdediging heen werd door de spits op fraaie wijze meegenomen en afgerond 1-0.

Streefkerk liet zich ditmaal niet kennen en ging door met waar ze mee begonnen waren, namelijk op hartstochtelijke wijze voetballen en vol elk duel aangaan. Dit resulteerde in balbezit, aanvallen en kansen. Na een lange bal kon Peter door en uit een moeilijk hoek wist hij de paal te raken. Bij de volgende kans was het wel raak, na een mooie lange bal van Jens kon Peter vrij uithalen. De bal verdween in de op magnifieke wijze in de kruising 1-1 en dit was ook gelijk de ruststand. 

Na rust ging de strijd onverminderd door. De teams waren aardig in evenwicht en over en weer vielen er kansen te noteren. Met nog tien minuten te spelen op de klok kreeg Streefkerk een vrije bal halverwege de helft van De Alblas. De vrije trap werd diep gespeeld en de afvallende bal werd weer ingebracht. De bal kwam rechts van het doel terecht bij wederom Peter, hij nam de bal mee hield de tegenstander op afstand en volleerde mooi binnen 1-2! Na deze treffer volgden nog tien minuten van spanning. Een vrije trap van De Alblas op de paal was het laatste wapenfeit van die kant en de overwinning, de eerste van het seizoen was in de tas!

Doelpuntenmakers: Peter, twee maal