https://t.co/qdF5MdoXvN 31 december: OLIEBOLLENACTIE VV STREEFKERK https://t.co/7PeOWLcqrk
Image is not available
Prachtige (record) opbrengst van de grote Clubactie! Alle kopers van loten heel erg bedankt! Zeker in deze rare tij… https://t.co/qUxaBD4Vaf
Image is not available
https://t.co/rEsNlD16nv Pieter, Peter en staf gaan nog een jaar door! https://t.co/wg8GkreSlp
Image is not available
https://t.co/8RCAM8XSV8 FIJNE FEESTDAGEN EN EEN MOOI (NORMALER) 2021! https://t.co/NhFeEv10Fe
Image is not available
https://t.co/tRlp5bBjqr Nog geen duidelijkheid vervolg competitie https://t.co/LaSmTcqCxx
Image is not available
Slider

Na de winstpartij van vorige week was iedereen erop gebrand om ook tegen Drechtstreek een goed resultaat neer te zetten. Met twee spelers uit het tweede, Ronald en Taco, begonnen we de wedstrijd rommelig, wat resulteerde in een snelle 0-1. Halverwege de eerste helft maakte Drechtstreek ook nog de 0-2.

 Na deze goal begonnen we steeds beter te voetballen en vrij snel na de 0-2 gaf Kees op het juiste moment een diepe bal op Peter die deze keurig afrondde; 1-2. Het zag ernaar uit dat we met een 1-2 tussenstand zouden gaan rusten, maar helaas verdween een schot van Drechtstreek via de paal en Menno achter Devin. 

Na de rust kwamen Taco, Ronald en Eric in de ploeg en speelden we bij vlagen goed voetbal. We maakten echter de kansen die we hadden niet af en dat deed de tegenstander wel. Een lichtpuntje was de 2-6 van Jens; een prachtig schot van ongeveer 30 meter afstand verdween op fraaie wijze in de kruising. Vlak voor tijd wist Drechtstreek nog eenmaal te scoren, waardoor na 90 minuten een eindstand van 2-7 op de borden stond.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen de nummer 4 Wieldrecht op het programma. Nieuwe ronde nieuwe kansen;).

Doelpuntenmakers:

1-2: Peter

2-6: Jens