https://t.co/qdF5MdoXvN 31 december: OLIEBOLLENACTIE VV STREEFKERK https://t.co/7PeOWLcqrk
Image is not available
Prachtige (record) opbrengst van de grote Clubactie! Alle kopers van loten heel erg bedankt! Zeker in deze rare tij… https://t.co/qUxaBD4Vaf
Image is not available
https://t.co/rEsNlD16nv Pieter, Peter en staf gaan nog een jaar door! https://t.co/wg8GkreSlp
Image is not available
https://t.co/8RCAM8XSV8 FIJNE FEESTDAGEN EN EEN MOOI (NORMALER) 2021! https://t.co/NhFeEv10Fe
Image is not available
https://t.co/tRlp5bBjqr Nog geen duidelijkheid vervolg competitie https://t.co/LaSmTcqCxx
Image is not available
Slider

Op het gezamenlijke kunstgras van SV Gorcum en Raptim moesten wij aantreden tegen het eerste elftal van SV Gorcum. De thuiswedstrijd was met 2-6 verloren gegaan, dus was er iets recht te zetten. De wedstrijd ging op en neer en beide teams waren aan elkaar gewaagd. Aangezien gelegenheidsaanvallers Lennard en Pieter niet wisten te scoren en Gorcum wel, gingen we rusten met een 2-0 achterstand.

Na de rust kwamen we snel terug in de wedstrijd door een doelpunt van Lennard. Daarna waren er diverse kansen op de gelijkmaker, maar deze werden helaas niet benut. Halverwege de tweede helft scoorde Gorcum de 3-1 vanuit een vrije trap en vlak voor tijd viel vanuit de kluts ook nog de 4-1 binnen, wat resulteerde in een wat geflatteerde uitslag. Kortom: geen onverdienstelijke wedstrijd, maar het blijkt iedere week weer lastig om goals te maken waardoor we onszelf de das om doen.

Aanstaande zaterdag staat de laatste wedstrijd, voor de winterstop, op het programma en wel uit tegen Wieldrecht. Met de mentaliteit van afgelopen zaterdag moeten we een mooi resultaat neerzetten.

Doelpuntenmaker:

2-1: Lennard