https://t.co/qdF5MdoXvN 31 december: OLIEBOLLENACTIE VV STREEFKERK https://t.co/7PeOWLcqrk
Image is not available
Prachtige (record) opbrengst van de grote Clubactie! Alle kopers van loten heel erg bedankt! Zeker in deze rare tij… https://t.co/qUxaBD4Vaf
Image is not available
https://t.co/rEsNlD16nv Pieter, Peter en staf gaan nog een jaar door! https://t.co/wg8GkreSlp
Image is not available
https://t.co/8RCAM8XSV8 FIJNE FEESTDAGEN EN EEN MOOI (NORMALER) 2021! https://t.co/NhFeEv10Fe
Image is not available
https://t.co/tRlp5bBjqr Nog geen duidelijkheid vervolg competitie https://t.co/LaSmTcqCxx
Image is not available
Slider

Afgelopen zaterdag stond voor het derde elftal de eerste wedstrijd na de winterstop alweer op het programma. Ditmaal mochten we aantreden tegen Sliedrecht. Het weer was prachtig om te voetballen dus dat was alvast een goed begin. De wedstrijd werd op gang geblazen door scheidsrechter Jos. De beginfase was erg gelijk opgaand, zoals de hele eerste helft dat eigenlijk was. Maar er was wel een groot verschil tussen de teams, namelijk effectiviteit. Sliedrecht maakte de kansen die ze kregen af en na vijfenveertig minuten spelen was de tussenstand 0-4. Dit was weer een grote domper voor de mannen van het derde elftal.

 

Na de rust stond er toch een team in het veld dat vol goede moed, op gecontroleerde wijze ten aanval trok. Dit resulteerde vrij snel in de 1-4 die na een goede pass afgerond kon worden door Peter. Daarna was het de beurt aan Eric, hij zorgde met een aantal scherp indraaiende corners voor veel gevaar. Uit zo`n corner hielp een verdediger van Sliedrecht ons een handje door de bal prachtig achterwaarts met het hoofd achter zijn eigen verbouwereerde doelman te deponeren. Kort daarna mocht er weer een corner genomen worden en ditmaal was wederom Peter er als de kippen bij om het leer al instormend in het doel te werken 3-4. Zo was de spanning in de wedstrijd weer helemaal terug en het derde begon aan een waar slotoffensief. Tien minuten voor tijd schoof onze aanvoerder Jens door vanuit de verdediging en hij kreeg de kans uit te halen. Dat was voor Sliedrecht niet verstandig want de bal verdween prachtig in de linkerhoek en een gelijke stand was bereikt 4-4. Streefkerk probeerde nog door te drukken en dit resulteerde nog bijna in de overwinning een bal op de kruising en enkele schoten konden dit echter helaas niet bewerkstelligen. Toch overheerste een tevreden gevoel na deze wedstrijd waar de eindstand van 4-4 op het bord stond. 

De complimenten aan het hele team want er werd gestreden voor elke bal en zo zien we het graag! 

Op naar volgende week!

Doelpunten: Peter 2x, Jens 1x