https://t.co/qdF5MdoXvN 31 december: OLIEBOLLENACTIE VV STREEFKERK https://t.co/7PeOWLcqrk
Image is not available
Prachtige (record) opbrengst van de grote Clubactie! Alle kopers van loten heel erg bedankt! Zeker in deze rare tijā€¦ https://t.co/qUxaBD4Vaf
Image is not available
https://t.co/rEsNlD16nv Pieter, Peter en staf gaan nog een jaar door! https://t.co/wg8GkreSlp
Image is not available
https://t.co/8RCAM8XSV8 FIJNE FEESTDAGEN EN EEN MOOI (NORMALER) 2021! https://t.co/NhFeEv10Fe
Image is not available
https://t.co/tRlp5bBjqr Nog geen duidelijkheid vervolg competitie https://t.co/LaSmTcqCxx
Image is not available
Slider

Met een krappe selectie, gelukkig op het laatste moment aangevuld met Ronald, Glen en Jerobeam, reisden we af naar Hardinxveld. Op deze heerlijke voetbalmiddag begonnen we sterk en we hadden in de beginfase het meeste balbezit. Na ongeveer 35 minuten werd Kees diep gestuurd, hij bleef koel en rondde keurig af, 0-1! Dit was ook gelijk de ruststand. Na rust kwamen Glen en Jerobeam in de ploeg en probeerden we de voorsprong uit te bouwen.

Na een uur spelen kreeg de tegenstander steeds meer kansen wat uiteindelijk resulteerde in de gelijkmaker. Een paar minuten na de gelijkmaker kreeg Kees de bal aangespeeld in het strafschopgebied van Hardinxveld. Hij passeerde zijn tegenstander, maar werd gevloerd. De prima fluitende scheidsrechter wees naar de stip en Jens scoorde de 1-2. Helaas hield de 1-2 geen stand, Hardinxveld kwam 1 minuut voor tijd nog langszij. Al met al een prima resultaat! Ronald, Glen en Jerobeam bedankt voor het meespelen!

Doelpuntenmakers:

0-1: Kees

1-2: Jens (p)