https://t.co/qdF5MdoXvN 31 december: OLIEBOLLENACTIE VV STREEFKERK https://t.co/7PeOWLcqrk
Image is not available
Prachtige (record) opbrengst van de grote Clubactie! Alle kopers van loten heel erg bedankt! Zeker in deze rare tij… https://t.co/qUxaBD4Vaf
Image is not available
https://t.co/rEsNlD16nv Pieter, Peter en staf gaan nog een jaar door! https://t.co/wg8GkreSlp
Image is not available
https://t.co/8RCAM8XSV8 FIJNE FEESTDAGEN EN EEN MOOI (NORMALER) 2021! https://t.co/NhFeEv10Fe
Image is not available
https://t.co/tRlp5bBjqr Nog geen duidelijkheid vervolg competitie https://t.co/LaSmTcqCxx
Image is not available
Slider

Afgelopen zaterdag trad het derde elftal aan tegen Wieldrecht. Op voorhand een zware tegenstander aangezien de uitwedstrijd met dubbele cijfers werd verloren. Hier had de trainer de tactiek dan ook op aangepast. De begin opstelling was 4-5-1 en dit pakte goed uit. Wieldrecht kreeg geen grote kansen en het derde kwam er een aantal keer zeer gevaarlijk uit via Wilfred.

Dit resulteerde helaas niet in een goal en dan geld de wet van het voetbal. De goal valt dan over het algemeen aan de andere kant. Zo ook deze keer, Wieldrecht kreeg een vrije trap op de rand van de zestien meter. Deze werd afgelegd en langs de muur in het uiterste hoekje van het doel geplaatst 0-1. Dit was ook gelijk de ruststand.

Na rust bleef het derde dezelfde speelwijze hanteren.Heel gevaarlijk werd het derde helaas niet meer op een paar corners na. Uit een corner kwam Wieldrecht een kwartier na rust op een ruimere voorsprong. De corner kon niet goed worden verwerkt door onze keeper en de bal kon van dichtbij binnen worden getikt 0-2. Na deze tegenslag probeerde het derde aan te zetten voor een slotoffensief. Dit kwam niet helemaal uit de verf en daardoor bleef het bij een 0-2 verlies.

Toch mag gezegd worden dat deze speelwijze en de discipline die de mannen van drie aan de dag legden om deze speelwijze uit te voeren worden genoemd als een positief iets om mee te nemen naar de volgende wedstrijden. Het spel was prima maar toch helaas geen punten.