https://t.co/qdF5MdoXvN 31 december: OLIEBOLLENACTIE VV STREEFKERK https://t.co/7PeOWLcqrk
Image is not available
Prachtige (record) opbrengst van de grote Clubactie! Alle kopers van loten heel erg bedankt! Zeker in deze rare tij… https://t.co/qUxaBD4Vaf
Image is not available
https://t.co/rEsNlD16nv Pieter, Peter en staf gaan nog een jaar door! https://t.co/wg8GkreSlp
Image is not available
https://t.co/8RCAM8XSV8 FIJNE FEESTDAGEN EN EEN MOOI (NORMALER) 2021! https://t.co/NhFeEv10Fe
Image is not available
https://t.co/tRlp5bBjqr Nog geen duidelijkheid vervolg competitie https://t.co/LaSmTcqCxx
Image is not available
Slider

Met een verschil van twee punten in het voordeel van VVAC trapten we om 14:30 uur af op sportpark Streveland. De wedstrijd begon onrustig en rommelig. Beide ploegen konden de bal niet lang in bezit houden. Er waren over en weer wel wat kansjes, maar deze werden niet benut. Na ongeveer een half uur spelen werd de wedstrijd opengebroken door een handsbal van een VVAC-verdediger. De scheids aarzelde niet en legde de bal op de stip.

Jens legde aan en schoot beheerst binnen, 1-0! Dit was ook de ruststand. Na de rust kwamen Jordi en Ronald in het veld. We hadden het beste van het spel en dat resulteerde uiteindelijk in de 2-0 van Jens. In de laatste minuut wist VVAC nog een keer te scoren, maar deze treffer kwam te laat voor VVAC. Kortom, eindelijk weer eens een driepunter. Met nog 2 wedstrijden te gaan moeten we ervoor zorgen dat we VVAC onder ons houden.

Jerobeam, Jordi en Ronald bedankt voor het meespelen!

Doelpuntenmaker:

1-0 Jens (p)

2-0 Jens