En het terras is helemaal dicht! Nu nog voegen, hek en bankjes plaatsen en straat voor terras ophogen. Genoeg te do… https://t.co/JZv0CS90xr
Image is not available
https://t.co/riC9MCNuIP Kom deze maand gratis meetrainen bij vv Streefkerk https://t.co/jQnKDVTdsK
Image is not available
https://t.co/dOdlfRX1QP JO 07 in het nieuw!
Image is not available
Mooi begin! Jo07 in het nieuw bij aanvang KNVB regio cup. Helaas....tegenstander komt niet opdagen.... Trost op onz… https://t.co/sARp3TuRaP
Image is not available
https://t.co/l1OSoL1yyM We gaan op zaterdag weer open! https://t.co/Q2ZfNcTPkV
Image is not available
Slider

VE-1 elftal

 

Leider Frank van Wijk  06-48117359
 
Trainingstijden

dinsdag en donderdag 20.00 - 21.30 uur (kunstgrasstrook)

Sponsor

Friends For Kika

www.fkkmolenwaard.nl 

Sponsor

Westbroek Welding & safety

www.welding-safety.nl 

 

VE1 2016

Dennis Groeneveld en Werner Westbroek hebben er samen voor gezorgd dat onze veteranen er weer prachtig bij lopen. De sponsors van deze talentvolle oudere-jongere zijn:

DSDG B.V. (www.dsdgbouw.nl) en Westbroek Welding & Safety (www.welding-safety.nl). Afgelopen zaterdag kregen de mannen de fraaie tenues uitgereikt van onze voorzitter.

Het eigen bedrijf van Werner, Westbroek Welding & Safety, is gespecialiseerd in alles was te maken heeft met lastechniek, verhuur, slijp- en schuurmiddelen, service en persoonlijke veiligheid.

Het bedrijf van Dennis, DSDG, denkt in oplossingen en doet alles op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en calamiteiten.

De vereniging en zeker ook de veteranen zijn erg blij dat beide bedrijven samen op deze wijze hun naam aan vv Streefkerk hebben verbonden. Heel erg bedankt!

De thuiswedstrijd tegen Meerkerk heeft de veteranen 3 punten opgeleverd.Met een hattrick voor rust van Dennis en een hattrick van Arjan na rust werd er uiteindelijk met 6-2 gewonnen.

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen voor de veteranen is geeindigd in een grote overwinning. Na een wat onwennig en onrustig begin was het tegenstander ASWH dat de score wist te openen met een prachtige lob van een goeie 25 meter. Uit de vele aanvallen en kansen wist Arjan uiteindelijk de gelijkmaker binnen te knallen. Nu de stand weer gelijk was getrokken was het wachten op de voorsprong van de blauw-zwarten. In de tweede helft begon het pas echt te draaien en had ASWH geen schijn van kans meer, met een ontketende Raimond die een onvervalste hattrick wist te scoren. De tegenstander die in de tweede helft uit een van de spaarzame aanvallen 1x wist te scoren werd uiteindelijk naar huis gestuurd met een 8-2 nederlaag. In deze uiterst sportieve wedstrijd werden de doelpunten deze middag gemaakt door:Raimond 3x, Piet 2x, Arjan 2x en Ruud 1x.

Vandaag stond de eerste competitie wedstrijd voor de veteranen op het programma. Met 13 spelers werd afgereisd naar Everdingen om te proberen of we 3 punten mee naar huis konden nemen.Alvorens we richting kleedkamer gingen moest er eerst nog een auto terug in de parkeervakken worden geduwd omdat deze niet op de handrem stond (zou dat de spanning voor de wedstrijd zijn geweest?)

Lees meer...

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Sliedrecht op het programma. Op een prima bespeelbaar veld kwamen onze gasten op een 0-1 voorsprong door onze gelegenheidsdoelman Bob te passeren met een droge knal van net buiten het 16 metergebied. Na een aantal goede mogelijkheden was het uiteindelijk Gerco Liefhebber die de gelijkmaker binnen wist te tikken met gevaar voor enkele ledematen. Sliedrecht dat vandaag een geduchte tegenstander bleek wist voor de thee zelfs een 1-3 voorsprong te nemen. In de kleedkamer werden er tijdens de rustperiode een 3 tal wissels doorgevoerd. Uit de eerste de beste aanval was het invaller John den Besten die met een van zijn eerste balcontacten en een sprint van 30 meter de 2-3 binnen wist te tikken. Sliedrecht wist 15 minuten voor tijd na een snelle omschakeling de marge weer op 2 te brengen. Na deze goal werden de Streefkerkse ruggen nogmaals gerecht en werd het in de 85ste minuut weer spannend nadat Werner Westbroek (ook invaller) de bal in het net wist te werken. Onze gasten konden daardoor nog een 5 tal benauwde minuten beleven.Een aanval over rechts met een dito voorzet werd door Jacco Wols op waarde geschat. De bal werd snoeihard binnengewerkt en dit betekende dat het vijfde in de 91 ste minuut zelf op gelijke hoogte wist te komen. Een unieke inhaalrace met doelpunten van alle 3 de invallers.