Tweede oefenwedstrijd @vvstreefkerk - @vv_sliedrecht eindigt in 0-1. Leuke nuttige pot.
Image is not available
Vanavond 2 oefenwedstrijden voor de selectieteams. 1ste trapt om 20.15 uur thuis af tegen @vv_sliedrecht 2. Ons 2e… https://t.co/pah0FRhT1p
Image is not available
De eerste actie van de supporters van onze prachtige club. Wat gaaf! https://t.co/Y8IV89a5Ph
Image is not available
Eindstand @vvstreefkerk - @vvNwlekkerland 2-7.
Image is not available
Ruststand @vvstreefkerk - @vvNwlekkerland 1-3
Image is not available
Slider

Opnieuw een overwinning voor het vijfde van vv Streefkerk. Ditmaal werd Stedoco in eigen huis verslagen. De eerste helft waarin VVS menig kans wist te creeren was het John den Besten die de score na een goed genomen hoekschop via zijn hoofd het doel in wist te werken. Opmerkelijk omdat John even daarvoor na een duel dizzy op de grond terecht kwam.De tweede goal  werd gescoord door Ruud Ansink die de bal hard in de bovenhoek knalde van een meter of 1.Stedoco dat goed in bedwang werd gehouden door het nieuwe centrale duo Dennie Dijkshoorn en Richard Verlaan kon voor de thee uit een van de weinige kansen iets terug doen.

Na de hervatting het zelfde beeld als voor de thee. Een sterker VVS dat de wedstrijd redelijk onder controle had.Na een aantal knappe reddingen van de keeper van Stedoco leek het alsof wij hem deze middag niet meer zouden passeren.Gelukkig kon goaltjesdief Gerco Liefhebber na een prima aktie van Hennie de 1-3 binnen schieten en was de tweede overwinning op vreemde bodem een feit.Na afloop van de wedstrijd werd er ook op het hoofdveld van Stedoco gekeken naar de speler van Streefkerk die een weergaloze wedstrijd had gespeeld. Of dit kwam door zijn rugnummer zal na volgende week misschien worden beantwoord.