https://t.co/qdF5MdoXvN 31 december: OLIEBOLLENACTIE VV STREEFKERK https://t.co/7PeOWLcqrk
Image is not available
Prachtige (record) opbrengst van de grote Clubactie! Alle kopers van loten heel erg bedankt! Zeker in deze rare tij… https://t.co/qUxaBD4Vaf
Image is not available
https://t.co/rEsNlD16nv Pieter, Peter en staf gaan nog een jaar door! https://t.co/wg8GkreSlp
Image is not available
https://t.co/8RCAM8XSV8 FIJNE FEESTDAGEN EN EEN MOOI (NORMALER) 2021! https://t.co/NhFeEv10Fe
Image is not available
https://t.co/tRlp5bBjqr Nog geen duidelijkheid vervolg competitie https://t.co/LaSmTcqCxx
Image is not available
Slider

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen D.F.C. op het programma.Een tegenstander die de eerste wedstrijd met 2-4 had gewonnen.De eerste wedstrijd van het nog prille seizoen voor het vijfde thuis tegen VVGZ was geeindigd in een 1-1 gelijkspel.(doelpunt Anil)Gezien het verloop van de tweede helft een wedstrijd die we snel moeten vergeten en de rest van de competitie ook niet meer hopen te spelen.Terug naar de wedstrijd tegen D.F.C. Een goed en georganiseerd Streefkerk wist na een knappe individuele aktie van Anil op 0-1 te komen.

Een onbeholpen overtreding op Jacco betekende voor hem voorlopig einde wedstrijd.Uit een strafschop na goed doorgaan van Gerco was het opnieuw Anil die raak wist te knallen.Een knappe goal van D.F.C. betekende de 1-2 en bracht de spanning weer terug.Vlak voor rust wist Sander het verschil weer op 2 te brengen na een vlot lopende Streefkerkse aanval.Na het beginsignaal voor het begin van de tweede helft was het opnieuw Anil die raak kon koppen na een perfecte voorzet van de voet van Gerco.Een sterk spelend vijfde kwam in de tweede helft nauwelijks in de problemen,en als dat al dreigde te gebeuren zat er altijd wel een voetje van een verdediger of een hand van onze gelegenheids keeper Richard tussen om erger te voorkomen.10 minuten voor tijd kreeg de toch weer ingevallen Jacco d.m.v. een kopkans de mogelijkheid om de score verder uit te breiden.In de resterende minuten werden er nog wel wat kansen gecreeerd maar bleef de score op 1-4 staan.Behalve dat deze wedstrijd 3 punten opleverden,is de grootste winst de juiste mentaliteit die door het hele team gedurende deze wedstrijd is getoont.Volgende week wacht ons de thuiswedstrijd tegen de buren uit Nieuw-Lekkerland.