https://t.co/aJKuru7Cfv Inning contributie seizoen 2021-2022 weer van start! https://t.co/vBr3h5nKIk
Image is not available
https://t.co/Pi9t83p4IT Vernieuwing (o.a.) dak in beeld, deel 2
Image is not available
https://t.co/5h81Mzm6Me Vernieuwing dak in beeld, deel 1 https://t.co/mwYkvs5t2o
Image is not available
Vanmiddag vanaf 13.30 uur wedstrijdjes tussen @vvstreefkerk @vvdealblas @vvNwlekkerland op sportpark Streveland. K… https://t.co/THIQq3QeCA
Image is not available
Na project terras is nu project dak van start. Dit was heel hard nodig. Uiteraard mbv onze fantastische vrijwillige… https://t.co/i2DCmR8umN
Image is not available
Slider

Sponsors van V.V. Streefkerk

blauwe ijsbeer

We vervolgen de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand staat er een sponsor in ‘de spotlights’.

Deze maand zijn we in gesprek met Ap van Hees, Manus van alles bij Brouwerij de Blauwe IJsbeer. Wij brouwen speciale bieren met eigenwijze kenmerken die gelukkig gewaardeerd worden door vele trouwe speciaalbier drinkers.

-Mensen maken een bedrijf. Kun je jezelf voorstellen? Wie ben je, wat beweegt je en wat doe je zelf binnen het bedrijf?

Ik ben 51 jaar geleden geboren in Streefkerk. Mijn ouders en grootouders hebben jaren Café Het Wapen van Streefkerk bestierd. Hierdoor ben ik gevormd. Na diverse horeca-opleidingen ben ik jarenlang werkzaam geweest voor de Hertog Jan brouwerij. Na een dienstverband van 20 jaar mocht ik het daarna op eigen benen proberen en Brouwerij de Blauwe IJsbeer zag het levenslicht in 2012.

-Bier brouwen is iets wat zowel hobbymatig als commercieel veel gedaan wordt. Wat maakt de biertjes van de Blauwe Ijsbeer uniek?

De Blauwe IJsbeer bieren zijn mooie toegankelijke bieren die toch vaak een verrassende toets hebben. Ik brouw bijvoorbeeld een blonde quadrupel en een donkere tripel. Vaak is dit tegenovergesteld. Sinds maart ’18 is er nog een bijzondere nieuwe smaak bij gekomen; dunkelweizen-dubbelbock. Het bier hebben we Lekker lang in de zon IJsbeer genoemd omdat hij er mooi zongebruind uit ziet en heerlijk smaakt op een gezellig terras.

-Wat heeft je aangezet om onze vereniging te sponsoren?

Het Streefkerkse bloed heeft hierbij geholpen maar zeker ook het enthousiasme van de sponsorcommissie geeft een extra boost richting sponsors!

-Steun je naast VVS ook nog andere (sport) verenigingen?

Nee eigenlijk niet, wel sponsoren we af en toe evenementen. Ook bierproeverijen voor een goed doel komen regelmatig voor.

Lees meer...

raamkoOok deze maand staat er weer een sponsor in het zonnetje als ‘Sponsor van de maand’. 

Deze maand zijn we in gesprek met Marco van Wijk, eigenaar van Raamko. Leverancier van kunststof, aluminium kozijnen en toebehoren als o.a. zonwering.

-Kun je jezelf voorstellen? Wie ben je, wat beweegt je en wat doe je zelf binnen het bedrijf?

Ik ben Marco van Wijk, 30 jaar en woon in Streefkerk. Vanaf jonge leeftijd wist ik al dat ik een eigen bedrijf op wilde gaan zetten. Na mijn laatste opleiding in Rotterdam te hebben afgerond ben ik hiermee gestart. Ik houd mij dagelijks bezig met de begeleiding van aankoop tot aflevering van de materialen naar de klant.

Lees meer...

Deze maand staat Alara- Lukagro in de spotlights. André de Leeuw spreekt over de duidelijke missie van deze trouwe sponsor:

alara lukagroWe willen de wereld stiller maken. Veiliger. Gezonder. Meer volmaakt. Voor onze toekomst. En voor de toekomst van de generaties die ons volgen. We willen bouwen aan een samenwerkingsverband van vele ambitieuze medewerkers. En vanuit aandacht en respect voor onze mensen ieders vakmanschap voorop stellen. We willen investeren in de voortdurende ontwikkeling van duurzame, doelmatige technologie. En onze kennis en kunde delen met de wereld om ons heen. Zodat we vandaag, maar ook morgen de meest logische keuze zijn voor klanten, die net als wij streven naar de beste oplossing in het beheersen van geluid en trillingen.

Lees meer...

passantWe vervolgen de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand staat er een sponsor in het zonnetje. 

Deze maand zijn we in gesprek met Pieter Hak van Passant restaurant en catering in Moerdijk.

Passant restaurant en catering is al meer dan 13 jaar een begrip op het industrieterrein van Moerdijk. 

U kunt bij ons terecht voor een hapje en/of drankje aan de gezellige bar, maar ook voor een prima lunch of een uitgebreid diner. Zoekt u een rustig hoekje voor een (zakelijke) bespreking, een ruimte  voor een bijeenkomst, vergadering, receptie of feest? Dat is bij ons allemaal mogelijk!

Daarnaast dragen wij zorg voor bedrijfscatering en kunt u bij ons terecht voor party- en eventcatering. Passant is dus een mooi diverse bedrijf!

Lees meer...

mastermateOok in het nieuwe jaar vervolgen we de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand staat er een sponsor in het zonnetje. 

Deze maand zijn we in gesprek met Rene Kruithof, Filiaalleider  bij Mastermate Sliedrecht.  Mastermate is de Technische groothandel voor de Bouw en Bouw gerelateerde bedrijven met vestigingen praktisch overal in het land en een online webshop. 

Mijn naam is Rene Kruithof, 45 jaar, geboren in Nieuw-Lekkerland, maar sinds 1995 wonend in Dordrecht. Gehuwd en een zoon. Nu  zo’n 20 jaar werkend in de technische groothandel voor de bouw waarvan zo’n 10 jaar bij Mastermate.  Wat mij zeer interesseert in dit vak is de combinatie van advies/ kennis geven en verkoop. Oplossingsgericht meedenken en zonder grote druk de klant de juiste beslissing laten nemen. Vandaar dat ik mij op het moment zeer op mijn plek voel als filiaalleider van een kleine vestiging in Sliedrecht aan de Trapezium 50, waar ik samen met mijn collega Dik de winkel run.

Lees meer...