https://t.co/Kzmo5uCpkx UPDATE CORONA VIRUS vanaf 15 oktober 2020 https://t.co/erLt4wAsmJ
Image is not available
Weer een superlot van de grote clubactie verkocht. Deze keer door de veteranen + vrouwen. Klasse en erg bedankt! https://t.co/JvbfQ4iGNv
Image is not available
https://t.co/cx5ypjveVQ IFC JO13-3 / VVS JO13-1 (3 oktober 2020)
Image is not available
https://t.co/UJq9aIjP97 VVS JO13-1 / VVGZ JO13-2 (26 september 2020)
Image is not available
Ook Streefkerk 2 koopt superlot van de grote clubactie. Klasse mannen! https://t.co/zBcmgcNDtz
Image is not available
Slider

taxatheekNieuw dit jaar is de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand zal er een sponsor in het zonnetje staan. Deze maand zijn we in gesprek met: Maarten Jan van der Heiden, eigenaar van Taxatheek Rotterdam en Taxatheek Dordrecht. De Taxatheek is gespecialiseerd in de taxatie van woningen en bedrijfspanden.

- Kun je jezelf voorstellen?

Mijn naam is Maarten Jan van der Heiden. Ik ben getrouwd met Patricia, woon al 27 jaar in Streefkerk en ben vader van twee fanatieke voetbalzoons Bram (D1) en Boaz (E1) en dochter Rosa.

Vastgoed en alles wat daar mee te maken heeft boeit mij enorm. Mijn belangstelling voor vastgoed heeft er toe geleid dat ik in 2000 in dit vakgebied terecht ben gekomen. Eerst als makelaar en inmiddels al weer 8 jaar als zelfstandig ondernemer in de taxatiebranche.

- Beoefen je zelf ook sport?

Een paar jaar geleden heb ik het racefietsen ontdekt. Ik doe dat niet zo fanatiek als dat mijn zoons voetballen, maar probeer toch wel iedere week op de fiets te stappen.

-Hoelang bent je al sponsor van de voetbalvereniging Streefkerk?

Sinds vorig jaar hangt er een mooi bord van De Taxatheek langs het 1e veld en dit jaar hebben we de D1 in een nieuw tenue gestoken. Ze hebben dus een naam hoog te houden ;-). Ik wens ze dan ook heel veel succes dit seizoen!

-Hoe ben je ertoe gekomen om de voetbalvereniging Streefkerk te steunen?

Ik zie met hoeveel plezier onze jongens voetballen. Dat enthousiasme hebben zij ook op mij overgedragen. Dan is het leuk om daar op deze manier een steentje aan bij te kunnen dragen.

-Wat kan je bedrijf voor leden/sponsors van VVS betekenen?

Voor een deskundig advies over vastgoed, voor een taxatierapport of aankoopbegeleiding voor een woning, ook in de Alblasserwaard, ben je bij De Taxatheek in goede handen! www.taxatheek.nl

-Is er tot slot nog iets wat je aan de lezers kwijt wil?

Het is mooi om te zien hoe veel mensen zich met enthousiasme inzetten voor VVS. Verder heb ik VVS leren kennen als een gezellige dorpsvereniging. Complimenten!