Streefkerk 1 zoekt nog een oefen tegenstander voor a.s. zaterdag. Uiteraard alleen als de competitie wedstrijd onve… https://t.co/5o6NLPcwFt
Image is not available
Trainingsweekend selectie in beeld https://t.co/5nL2Ve1a2S
Image is not available
Parkeren Kostverloren https://t.co/ArZ4lVZbup https://t.co/Byx2ry5wLq
Image is not available
Onze selectie is op trainingskamp ⚽️🏕. Volgende week begint de ⚽️competitie weer. Kantine vanmiddag uiteraard open… https://t.co/4ddkTRk5GO
Image is not available
Vanmiddag vanaf 16.00 uur nieuwjaarsreceptie. Daarvoor dart toernooi. Tot straks! https://t.co/AcsuTu8fyz
Image is not available
Slider

HoogeveenNieuw dit jaar is de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand zal er een sponsor in de spotlights staan. 

We zijn in gesprek met Johan Hoogeveen, eigenaar van Rijwielhandel Hoogeveen in Nieuw-Lekkerland, een allround fietsenwinkel met een uitgebreid assortiment e-bikes.

 

- Mensen maken een bedrijf. Kun je jezelf voorstellen? Wie ben je, wat beweegt je en wat doe je zelf binnen het bedrijf?

Samen met mijn vader Kees ben ik de eigenaar. Ik ben voornamelijk bezig met de inkoop/verkoop, administratie  en soms een reparatie aan een e-bike.

- Beoefen je zelf ook sport, heb je andere hobby’s of bent je lid van verenigingen?

Ik heb tot de B’tjes gevoetbald bij De Alblas. Ik probeer af en toe te fietsen. Samen met de kinderen vissen is ook een leuke bezigheid. Helaas lukt het niet om op zaterdag zelf op of langs het veld te staan. We volgen het voetbal altijd wel via Klokradio. Zelf kijk ik altijd even op teletekst wat de lokale clubs hebben gedaan.

-Hoelang ben je al sponsor van de voetbalvereniging Streefkerk? 

Volgens mij gaan we het 3e seizoen in.

-Wat heeft je aangezet om onze vereniging te sponsoren?

Het enthousiasme van Pieter Lagendijk voor zijn club! Uiteraard ook een stukje naamsbekendheid.

-Steun je naast VVS ook nog andere (sport) verenigingen? 

Ik denk dat wij zo’n 25 clubs en verenigingen jaarlijks met een (kleine) bijdrage steunen.  Qua voetbal vind je ons ook bij Nieuw-Lekkerland, De Zwerver en De Alblas.

-Wat kan je (het bedrijf) voor leden/sponsors van VVS betekenen?

Vanzelfsprekend kun je bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte fietsen, reparatie en accessoires. Ook al zitten we een dorp verder, met onze gratis haal- & brengservice zijn we altijd dichtbij. Je belt ons, we halen de fiets op en brengen ‘m gerepareerd weer terug.

-Is er tot slot nog iets wat je aan de lezers kwijt wil?

De prestaties buiten het veld zijn voor mij als sponsor belangrijker dan de prestaties op het veld. Daarom zou ik een compliment willen geven aan alle vrijwilligers van de club. Fijn dat jullie je vrije tijd besteden aan het draaiend houden van de club. Verder wens ik alle teams ook veel sportief succes toe!