https://t.co/Kzmo5uCpkx UPDATE CORONA VIRUS vanaf 15 oktober 2020 https://t.co/erLt4wAsmJ
Image is not available
Weer een superlot van de grote clubactie verkocht. Deze keer door de veteranen + vrouwen. Klasse en erg bedankt! https://t.co/JvbfQ4iGNv
Image is not available
https://t.co/cx5ypjveVQ IFC JO13-3 / VVS JO13-1 (3 oktober 2020)
Image is not available
https://t.co/UJq9aIjP97 VVS JO13-1 / VVGZ JO13-2 (26 september 2020)
Image is not available
Ook Streefkerk 2 koopt superlot van de grote clubactie. Klasse mannen! https://t.co/zBcmgcNDtz
Image is not available
Slider

StudioHeartbeat

Ook in het nieuwe jaar vervolgen we de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand zal er een sponsor in het zonnetje staan. 

Deze maand zijn we in gesprek met Lianne Ouwerkerk, fotograaf/grafisch vormgever bij Studio Heartbeat. 

Studio Heartbeat levert allerlei soorten fotografie zoals bruidsfotografie, newborn fotografie en zakelijke fotografie. En kan ontwerpen verzorgen, zoals geboorte/trouwkaarten, huisstijlen en ander reclamedrukwerk.

- Kun je jezelf voorstellen? 

Mijn naam is Lianne, 28 jaar en getrouwd met Arjan. Wij hebben 2 papegaaien; een Grijze roodstaart: Freek, een Jardine: Tebbie en een poes: Freggle.

Sinds 2010 heb ik mijn eigen bedrijf, wat steeds verder uitgebreid is. Ik heb van mijn hobby m’n werk gemaakt. 

 

- Nu is fotograferen iets wat veel mensen doen, zowel van ‘doe-het-zelf’ als professioneel. Heb jij nog een speciale tip of advies? 

Een tip waar ik zelf veel aan gehad heb is; veel doen, veel proberen en veel naar andere fotografen kijken. Dan kom je er vanzelf achter welke stijl bij je past en waar jij goed in bent.

 

- Beoefen je zelf ook sport, heb je andere hobby’s of bent je lid van verenigingen?

Ik heb zelf ook gevoetbald bij VVS, maar door een baantje op zaterdag moeten stoppen. Nu ben ik lid van een sportschool en probeer minimaal 3 keer in de week te gaan. Ik wissel groepslessen, zoals BodyCombat en BodyPump af met cardio en krachttraining. Een grote hobby van me is taarten bakken, gezonde en verantwoorde ontbijttaarten, maar ik ben ook fan van de Amerikaanse ‘layer cakes’. En het leukste is dat ze nog super lekker zijn ook haha.

 

-Hoelang ben je al sponsor van de voetbalvereniging Streefkerk? 

Ik sponsor VVS sinds de nieuwe sponsorcommissie er is. Ik heb een eigen bord langs de lijn en ik kom langs op de tv met een advertentie.

 

-Hoe ben je ertoe gekomen om de voetbalvereniging Streefkerk te steunen? 

Ruben heeft mij gevraagd om een sponsor boekje te maken en daarna besloten ook een bord te laten maken.

 

-Wat kan je voor leden/sponsors van VVS betekenen?

Als de leden of sponsors graag een fotoshoot, een huisstijl nodig hebben of enig andere vorm van fotografie en/of reclame zijn ze bij mij aan het goede adres.

 

-Is er tot slot nog iets wat je aan de lezers kwijt wil?

Ik wens iedereen een mooi en sportief nieuwjaar toe en hopen dat we snel weer zo’n mooie en gezellige kampioenswedstrijd hebben.