https://t.co/Kzmo5uCpkx UPDATE CORONA VIRUS vanaf 15 oktober 2020 https://t.co/erLt4wAsmJ
Image is not available
Weer een superlot van de grote clubactie verkocht. Deze keer door de veteranen + vrouwen. Klasse en erg bedankt! https://t.co/JvbfQ4iGNv
Image is not available
https://t.co/cx5ypjveVQ IFC JO13-3 / VVS JO13-1 (3 oktober 2020)
Image is not available
https://t.co/UJq9aIjP97 VVS JO13-1 / VVGZ JO13-2 (26 september 2020)
Image is not available
Ook Streefkerk 2 koopt superlot van de grote clubactie. Klasse mannen! https://t.co/zBcmgcNDtz
Image is not available
Slider

mastermateOok in het nieuwe jaar vervolgen we de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand staat er een sponsor in het zonnetje. 

Deze maand zijn we in gesprek met Rene Kruithof, Filiaalleider  bij Mastermate Sliedrecht.  Mastermate is de Technische groothandel voor de Bouw en Bouw gerelateerde bedrijven met vestigingen praktisch overal in het land en een online webshop. 

Mijn naam is Rene Kruithof, 45 jaar, geboren in Nieuw-Lekkerland, maar sinds 1995 wonend in Dordrecht. Gehuwd en een zoon. Nu  zo’n 20 jaar werkend in de technische groothandel voor de bouw waarvan zo’n 10 jaar bij Mastermate.  Wat mij zeer interesseert in dit vak is de combinatie van advies/ kennis geven en verkoop. Oplossingsgericht meedenken en zonder grote druk de klant de juiste beslissing laten nemen. Vandaar dat ik mij op het moment zeer op mijn plek voel als filiaalleider van een kleine vestiging in Sliedrecht aan de Trapezium 50, waar ik samen met mijn collega Dik de winkel run.

 

Ik doe niet meer aan sport, maar wel veel gedaan in mijn jeugd (niet zo lang geleden dus…). Heb aan wedstrijdzwemmen gedaan en badminton. Laatst ben ik nog assistent trainer geweest van de basketbal vereniging van mijn zoon. Het mooiste moment daarvan vond ik dat je de jeugd kan stimuleren door je eigen enthousiasme. Door humor, passie en geduld kun je ze stimuleren nog even net dat extra te geven zodat ze elke keer steeds iets beter worden. Uiteraard moet plezier de boventoon blijven bij het sporten.

Wij zijn nu sponsor van jullie vereniging vanaf maart 2015. Sport verenigt. Ook op zakelijk gebied. Hoe goed is het wanneer sponsoren elkaar op een ontspannen manier kunnen ontmoeten. Je weet nooit wat daaruit voort kan komen. Uiteindelijk zal je er allemaal beter van worden als je met elkaar samen kunt werken. Met deze insteek hebben wij ervoor gekozen sponsor te worden van VV Streefkerk. Tevens is het prachtig om te zien dat een sportvereniging hierdoor groeit. Als je al ziet wat er tot op heden tot stand is gebracht is dat toch geweldig!!

Mastermate is een familie bedrijf die zich oprecht interesseert in mens en milieu. Het geeft daarom regelmatig giften aan goede doelen. Zoals al eerder vernoemd  vind ik (Mastermate) het belangrijk dat bedrijven met elkaar kunnen samenwerken. Ontzorgen is een van de speerpunten waar wij voor staan. Met advies en artikelen staan wij voor een ieder klaar. Dit geld voor zowel leden als voor de andere sponsors. 

Ik wil de vereniging bedanken voor dit zonnetje en jullie heel veel succes wensen voor nu en in de toekomst. Blijf sporten, blijf genieten, ga samenwerken, want…vergeet niet:  sport verenigt!