https://t.co/Kzmo5uCpkx UPDATE CORONA VIRUS vanaf 15 oktober 2020 https://t.co/erLt4wAsmJ
Image is not available
Weer een superlot van de grote clubactie verkocht. Deze keer door de veteranen + vrouwen. Klasse en erg bedankt! https://t.co/JvbfQ4iGNv
Image is not available
https://t.co/cx5ypjveVQ IFC JO13-3 / VVS JO13-1 (3 oktober 2020)
Image is not available
https://t.co/UJq9aIjP97 VVS JO13-1 / VVGZ JO13-2 (26 september 2020)
Image is not available
Ook Streefkerk 2 koopt superlot van de grote clubactie. Klasse mannen! https://t.co/zBcmgcNDtz
Image is not available
Slider

passantWe vervolgen de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand staat er een sponsor in het zonnetje. 

Deze maand zijn we in gesprek met Pieter Hak van Passant restaurant en catering in Moerdijk.

Passant restaurant en catering is al meer dan 13 jaar een begrip op het industrieterrein van Moerdijk. 

U kunt bij ons terecht voor een hapje en/of drankje aan de gezellige bar, maar ook voor een prima lunch of een uitgebreid diner. Zoekt u een rustig hoekje voor een (zakelijke) bespreking, een ruimte  voor een bijeenkomst, vergadering, receptie of feest? Dat is bij ons allemaal mogelijk!

Daarnaast dragen wij zorg voor bedrijfscatering en kunt u bij ons terecht voor party- en eventcatering. Passant is dus een mooi diverse bedrijf!

 

Mensen maken een bedrijf. Kun je jezelf voorstellen? Wie ben je, wat beweegt je en wat doe je zelf binnen het bedrijf?

Ik ben Pieter Hak, 34 jaar en heb tot mijn 27ste met veel plezier in Streefkerk gewoond. Ik woon nu in Rotterdam. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik kok wilde worden en toen ik 20 was ben ik samen met mijn compagnon restaurant Passant begonnen. Ik sta zelf niet meer fulltime in de keuken, daar is ons bedrijf te groot voor geworden, maar ik zie heel veel uitdaging in het organiseren van grote cateringpartijen. Ook sta ik regelmatig als gastheer in het restaurant.

Iedereen bereidt één of meerdere keren per week wel eens zijn/haar eigen maaltijd. Het is natuurlijk leuk om ook eens wat van een specialist te leren. Heb je nog een speciale tip of advies voor de lezers? 

Zeker: ‘Kook met verse ingrediënten en vermijd kant en klare producten’. Neem bijvoorbeeld tomatensaus, in de tijd dat je een deksel van potje haalt en dit opwarmt in een pannetje kun je ook met wat verse tomaten een fantastische saus maken.

Beoefen je zelf ook sport, heb je andere hobby’s of ben je lid van verenigingen? 

Sporten doe ik zelf niet in teamverband omdat mijn werkschema vaak te wisselend is. Ik hou van hardlopen en wielrennen vind ik ook erg leuk. Ik neem regelmatig vrienden uit Rotterdam mee voor een rondje door onze mooie polder.

Hoelang ben je al sponsor van de voetbalvereniging Streefkerk? 

Passant is nu ruim twee jaar sponsor van VVS.

Wat heeft je aangezet om onze vereniging te sponsoren?

Ik ben (rustend) lid geweest tot mijn 18e. Daarna ben ik 10 jaar lid geweest van de club van 100. Twee jaar geleden ben ik dus ook sponsor geworden. Ik draag graag een steentje bij aan de club en de mensen die met zoveel inzet en passie van VVS kunnen genieten. Ook blijf ik hierdoor op een leuke manier verbonden met Streefkerk.

Is er tot slot nog iets wat je aan de lezers kwijt wil? 

Kom lekker een keer bij ons eten! Moerdijk is maar 25 minuutjes rijden vanaf Streefkerk.