https://t.co/Kzmo5uCpkx UPDATE CORONA VIRUS vanaf 15 oktober 2020 https://t.co/erLt4wAsmJ
Image is not available
Weer een superlot van de grote clubactie verkocht. Deze keer door de veteranen + vrouwen. Klasse en erg bedankt! https://t.co/JvbfQ4iGNv
Image is not available
https://t.co/cx5ypjveVQ IFC JO13-3 / VVS JO13-1 (3 oktober 2020)
Image is not available
https://t.co/UJq9aIjP97 VVS JO13-1 / VVGZ JO13-2 (26 september 2020)
Image is not available
Ook Streefkerk 2 koopt superlot van de grote clubactie. Klasse mannen! https://t.co/zBcmgcNDtz
Image is not available
Slider

Deze maand staat Alara- Lukagro in de spotlights. André de Leeuw spreekt over de duidelijke missie van deze trouwe sponsor:

alara lukagroWe willen de wereld stiller maken. Veiliger. Gezonder. Meer volmaakt. Voor onze toekomst. En voor de toekomst van de generaties die ons volgen. We willen bouwen aan een samenwerkingsverband van vele ambitieuze medewerkers. En vanuit aandacht en respect voor onze mensen ieders vakmanschap voorop stellen. We willen investeren in de voortdurende ontwikkeling van duurzame, doelmatige technologie. En onze kennis en kunde delen met de wereld om ons heen. Zodat we vandaag, maar ook morgen de meest logische keuze zijn voor klanten, die net als wij streven naar de beste oplossing in het beheersen van geluid en trillingen.

- Mensen maken een bedrijf. Kun je jezelf voorstellen? Wie ben je, wat beweegt je en wat doe je zelf binnen het bedrijf?

Zelf ben ik vanaf 1998 werkzaam bij Alara-Lukagro, momenteel in de functie van Manager HR & Finance. Hierin ben ik verantwoordelijk voor het Personeelsbeleid, de werving en selectie van nieuwe medewerkers en het aanspreekpunt voor alle personeelsleden.

- Beoefen je zelf ook sport, heb je andere hobby’s of bent je lid van verenigingen?

Zelf heb ik altijd gevoetbald, voordat ik in 2000 naar Alphen in Noord-Brabant ben verhuisd speelde ik bij de buren in het geel / zwart. In Alphen ben ik bij Viola (Voetbal Is Onze Lust Alphen) gaan spelen, eerst in het eerste en de laatste jaren in het 4e. Sinds 2 jaar spring ik op de mountainbike en maak lange tochten door het bosrijke gebied en voetbal ik nog in de zaal.

-Hoelang is het bedrijf al sponsor van de voetbalvereniging Streefkerk? 

Volgens mij al vele, vele jaren. 

-Hoe zijn jullie ertoe gekomen om de voetbalvereniging Streefkerk te steunen? 

Mijn eerste ervaringen met VVS stammen uit mijn jeugd bij VV Groot-Ammers, mijn opa en oma woonden in Streefkerk en toen wij in de F-jeugd tegen Streefkerk mochten aantreden was dit natuurlijk wel een dingetje! Wel heeft VVS altijd aangevoeld als een warm bad. (misschien wel omdat ik er zelden tot nooit verloor)

Een leuke vereniging met een enorme trouwe aanhang en veel enthousiaste vrijwilligers. En een vereniging waar het sociaal aspect niet ondergeschikt is aan de prestatiedrang.

-Steunt Alara-Lukagro naast VVS ook nog andere (sport) verenigingen? 

Uiteraard, als één van de grotere ondernemingen uit de regio vinden wij dat die maatschappelijke betrokkenheid belangrijk is.

-Wat kan het bedrijf voor leden/sponsors van VVS betekenen?

Ik wil deze liever omdraaien; wat kan VVS voor hun sponsoren betekenen: 

Ga door met de ingezette weg, mede kijkend naar de inspirerende netwerk avond van april dit jaar, maar ook door het gezond houden van de maatschappij, daarnaast zorgen dat de jeugd zich in een vertrouwde, veilige en plezierige omgeving kan ontwikkelen.

-Is er tot slot nog iets wat je aan de lezers kwijt wil?

Ja, ik wil op deze manier toch nog stilstaan bij Johan Holleman. Johan was één van de medewerkers die actief betrokken was bij VVS. Wij missen Johan nog iedere dag.

 

Alara-Lukagro expert in geluid- en lawaaibeheersing

www.alara-lukagro.com

Geluid maken is eenvoudig. Stilte maken niet. Alara-Lukagro is gespecialiseerd in lawaaibeheersing. In alle markten. Op iedere schaal.