https://t.co/Kzmo5uCpkx UPDATE CORONA VIRUS vanaf 15 oktober 2020 https://t.co/erLt4wAsmJ
Image is not available
Weer een superlot van de grote clubactie verkocht. Deze keer door de veteranen + vrouwen. Klasse en erg bedankt! https://t.co/JvbfQ4iGNv
Image is not available
https://t.co/cx5ypjveVQ IFC JO13-3 / VVS JO13-1 (3 oktober 2020)
Image is not available
https://t.co/UJq9aIjP97 VVS JO13-1 / VVGZ JO13-2 (26 september 2020)
Image is not available
Ook Streefkerk 2 koopt superlot van de grote clubactie. Klasse mannen! https://t.co/zBcmgcNDtz
Image is not available
Slider

raamkoOok deze maand staat er weer een sponsor in het zonnetje als ‘Sponsor van de maand’. 

Deze maand zijn we in gesprek met Marco van Wijk, eigenaar van Raamko. Leverancier van kunststof, aluminium kozijnen en toebehoren als o.a. zonwering.

-Kun je jezelf voorstellen? Wie ben je, wat beweegt je en wat doe je zelf binnen het bedrijf?

Ik ben Marco van Wijk, 30 jaar en woon in Streefkerk. Vanaf jonge leeftijd wist ik al dat ik een eigen bedrijf op wilde gaan zetten. Na mijn laatste opleiding in Rotterdam te hebben afgerond ben ik hiermee gestart. Ik houd mij dagelijks bezig met de begeleiding van aankoop tot aflevering van de materialen naar de klant.

 

-Jullie zijn in een moeilijke economische tijd gestart en hebben ongetwijfeld veel concurrentie (klopt dit?). Hoe proberen jullie je te onderscheiden van andere bedrijven?

Het concept is om een totaalprogramma aan de klant aan te kunnen bieden. Hierbij kan het kozijn vanaf een “basis low-budget concept”, worden uitgebreid tot een “exclusief” kozijn waar alle mogelijke opties aan zijn gekoppeld. Hiernaast hebben we het voordeel dat we op zeer korte termijn de kozijnen kunnen leveren. Door de rechtstreekse import van de materialen zijn wij in staat om zowel aan de bouwmaterialenhandel, aannemers als rechtsreeks aan de particulier te leveren. 

-Wat bindt jou/jullie aan VVS?

Naast de sponsoring ben ik ook al vanaf kleins af lid van de vereniging. Inmiddels ben ik ook trainer/leider van mijn zoon.

-Wat is de meest positieve herinnering die je aan de sponsoring aan VVS hebt overgehouden?

Dat na de start van de nieuwe ‘sponsor-opzet’ het er op de vereniging een stuk netter en dus beter uit is gaan zien. De oude borden zijn weg, alles is nieuw.  Daarbij nog de extra verbouwing, dat maakt dat de vereniging er weer jaren mee vooruit kan.

-Wat kan het bedrijf voor leden/sponsors van VVS betekenen?

Bij een eventuele verbouwing of nieuwbouw kan er uiteraard altijd meegedacht worden over de levering van nieuwe kozijnen en overige materialen.

-Is er tot slot nog iets wat je aan de lezers kwijt wil?

Veel plezier bij VVS?!