https://t.co/qdF5MdoXvN 31 december: OLIEBOLLENACTIE VV STREEFKERK https://t.co/7PeOWLcqrk
Image is not available
Prachtige (record) opbrengst van de grote Clubactie! Alle kopers van loten heel erg bedankt! Zeker in deze rare tijā€¦ https://t.co/qUxaBD4Vaf
Image is not available
https://t.co/rEsNlD16nv Pieter, Peter en staf gaan nog een jaar door! https://t.co/wg8GkreSlp
Image is not available
https://t.co/8RCAM8XSV8 FIJNE FEESTDAGEN EN EEN MOOI (NORMALER) 2021! https://t.co/NhFeEv10Fe
Image is not available
https://t.co/tRlp5bBjqr Nog geen duidelijkheid vervolg competitie https://t.co/LaSmTcqCxx
Image is not available
Slider

Streefkerk 2 De Alblas 2Na een winterstop die werd afgesloten met een zeer geslaagd trainingskamp stond zaterdag 19 januari alweer de 1e competitiewedstrijd op de agenda. De eerste in een drieluik van streekderby’s. Na de strijd tegen de witte platen was het vandaag de strijd tegen de groene truien. De Alblas 2 kwam op bezoek, zeker voor keeper Zeil een beladen wedstrijd die gewonnen moest worden tegen zijn oude cluppie met o.a. zijn broer als verzorger op de bank! Daar zag het in het eerste kwartier echter niet naar uit. VVS begon slap aan het duel en het was De Alblas die op een 0-1 voorsprong kwam.

Een wake up call die nodig was en direct vanaf de aftrap kracht bij werd gezet met een snelle dieptepass van Jord op Thoom die op weergaloze wijze van ruim buiten de 16 de bal een hoge poeier de lucht in gaf. De Alblas keeper Ryan Krecke zag de bal hoog over hem heen in het doel vallen: 1-1.

Binnen het kwartier kwam VVS ook op 2-1 en 3-1. Een prima uitgangspositie. De Alblas bleef echter aandringen en was het laatste kwartier voor rust weer de gevaarlijkste ploeg. Een redding van Zeil voorkwam de aansluitingstreffer, waardoor we met 3-1 op het bord konden gaan rusten. In de 2e helft ging de wedstrijd in eerste instantie redelijk gelijk op, waarbij de Alblas natuurlijk op zoek ging naar de aansluitingstreffer. Echt gevaarlijk werden ze echter niet. Met een aantal schitterend uitgespeelde aanvallen liep VVS o.a. via Rico uit naar 4-1 en 5-1. Bassanka viel weergaloos in door met zijn 1e balcontact direct de 6-1 aan te tekenen. Inmiddels had De Alblas er nog een verdediger afgehaald en een extra spits ingebracht. Waarom weet niemand, maar het zorgde ervoor dat we de wedstrijd gemakkelijk uit konden voetballen. Via een eigen doelpunt werd het 7-1 en het slotakkoord was voor onze Rickert met een fantastisch schot in de linker bovenhoek: 8-1!! Een topuitslag en een betere start van de 2e seizoenshelft hadden we ons niet kunnen wensen. Komende zaterdag gaat de VVS 2 trein richting dat ene dorp verderop en week later komt VVAC op bezoek. Prachtige affiches waar we erg naar uit kijken!