Wedstrijdverslagen

Eindstand: 0-4
Doelpunten: Christiaan 1x, Jay 3x

Op een regenachtige ochtend de uitwedstrijd naar IFC. Een goed voetballende tegenstander, met veel druk in de 1e helft. Gelukkig zijn wij uiterst effectief en scoren we 2x nog voor de rust. Ook in de 2e helft weten de jongens nog 2x te scoren waardoor de 3punten weer mee naar Streefcity gaan.

Eindstand: 2-0
Doelpunten: Jay 1x, Rick 1x

Vandaag een tegenstander die net als wij vorige week een mooie uitslag heeft neergezet. Dit is in de wedstrijd terug te zien. De jongens moeten voornamelijk verdedigen, maar weten in de 1e helft toch 2x te scoren. In de 2e helft worden er bijna geen kansen meer gecreëerd, maar kan de 0 wel worden gehouden. Goed gewerkt.

VVS JO16-1 vs. Sparta ’30 JO16-1 1-4 [ruststand 0-0]

Doelpuntenmaker(s): Rop Noorland [1]

Het was op deze zaterdagochtend maar heel stil op de voetbal. Door de nieuwe maatregelen van het kabinet mochten er helaas geen supporters/bezoekers aanwezig zijn tijdens de wedstrijd. Alleen van de tegenstander waren er een paar bezoekers (rijders) en af en toe liep er een bezoeker uit Streefkerk buiten het terrein even langs om een kijkje te nemen. Het geeft toch een rare smaak aan het voetbal, waar normaal het samen komen van mensen centraal staat.

Lees meer...

De wedstrijd tegen VVAC begon voor ons erg goed met al heel snel een doelpunt van Wilbert.
Er werd leuk gevoetbald en gescoord, ruststand 3-1
Na rust met weer een snelle goal van Wilbert en toen was het gedaan met de tegenstand van VVAC.
Melle ging wat meer naar voren voetballen en met een prima afstandsschot scoorde hij nog een mooie goal.

Lees meer...

Vanwege de Corona maatregelen was er geen publiek aanwezig en dat was toch wel heel jammer.
De wedstrijd tegen VVGZ ging lekker gelijk op. De eerste kansjes waren voor ons maar de tegenstander had een heel handige spits in de ploeg en daar hadden we toch flink moeite mee.
En zo gebeurde het ook dat met de spaarzame momenten dat VVGZ eruit kwam er ook gescoord werd. 0-1.
Wilbert trok met een indrukwekkende solo de stand gelijk. 1-1

Lees meer...

Wieldrecht JO16-1 vs. VVS JO16-1 3-5 [ruststand 1-0]

Doelpuntenmaker(s): Rop Noorland [4], Jarno Noorland [1]

Tijdens deze mooie zaterdagochtend met zomerse temperaturen stond alweer de eerste competitiewedstrijd op het programma. Na 2 bekerwedstrijden te hebben gespeeld en een weekend vrij ging uiteindelijk de competitie van start. Meteen een zware uitwedstrijd tegen Wieldrecht. Het was nog een puzzel om genoeg spelers bij elkaar te rapen, maar de dag voor de wedstrijd werd bekend gemaakt dat de wedstrijd van JO19 werd verplaatst. Daardoor konden we met 14 spelers vertrekken. Nathan ging met JO13 mee om daar de jongens te helpen, zodat ook zij met 12 spelers konden vertrekken.

Lees meer...