Wedstrijdverslagen

VVS JO16-1 vs. Oranje Wit JO16-2: 2-0 [ruststand 2-0]

Doelpuntenmaker(s): Erik Blom [1], Wessel van der Leer [1]

Om 09:45 mochten we aantreden tegen Oranje Wit JO16-2. De enige ploeg waar we tot nu toe van verloren hadden in de competitie. We waren dus van te voren gewaarschuwd. Door de afwezigheid van Joost (ziek) en Sil (blessure) waren wij alles behalve compleet. Streefkerk begon goed aan de wedstrijd en er werd leuk gevoetbald door de jongens.

Lees meer...

Tussen twee regendagen in, was de zaterdag best redelijk te noemen. NOAD’32 uit Wijk en Aalburg was onze tegenstander en zij staan in de stand 1 plaatsje onder VVS en als wij nog ophoog wilden kijken, moest er vandaag wel gewonnen worden.

Lees meer...

Zaterdag 7 december, Streefkerk JO10-2 tegen Nieuw-lekkerland JO10-2.
Na de aftrap pakte Jesse de bal snel af en wist gelijk het eerste doelpunt van de wedstrijd te scoren.Daarna scoorde Davey zijn eerste doelpunt door een assist van Sjoerd. De Jongens speelde goed samen en de kansen die de tegenstander kreeg kon Kim goed uit het doel houden. Weer volgende er nog er een doelpunt dit keer door een assist van Davey op Sjoerd. Die twee hadden de smaak te pakken want vlak daarna scoorde Davey weer door een assist van Sjoerd. Iedereen kwam goed aan de bal , Daan trapte een aantal keer de bal ook mooi weg. Job scoorde zelfs 2 x door een afstandsschot. De jongens vlogen over het veld.. Toch lukt het de tegenstander ook 2 keer te scoren. Na een korte rust kwamen er nog meer doelpunten bij Davey, Sjoerd en Job scoorde alle 3 nog 1 keer.
De wedstrijd eindigde in 9 – 2 winst !
Doelpunten van Jesse 1 x
Davey 3 x
Sjoerd 3 x
Job 2 x
Was een mooie wedstrijd, waarbij iedereen goed samenspeelde en elkaar het gunde om een doelpunt te scoren.

Uitslag 11 - 1

Man of de match - Finley Stolk.

Doelpuntenmakers.

Rayen v/d Wiel 3x
Kean Timmer 3x
Finley Stolk 2x
Lev Burggraaf 1x
Thies Roelse 1x
Danny Jopse 1x

De wedstrijd werd gespeeld in alle vroegte en zelfs het licht moest aan het was nog donker om half 9 in de ochtend.
De mannen speelde een goede wedstrijd er werd zo nu en dan leuk over gespeeld met elkaar.
En dat zagen we ook in veel doelpunten van streefkerkse kant de uitslag had nog veel hoger uit kunnen vallen want we creëerde vele kansen maar het bleef maar 11 - 1.
En nu op naar de belangrijkste wedstrijd aankomende zaterdag thuis tegen Groot Ammers bij winst sluiten we gepast af met het kampioenschap voor de mannen en dame.

Uitslag: 7-0
Doelpunten: Kevin 4x, Jay 2x, Robin 1x
Vandaag hebben de jongens het beste samenspel van het seizoen laten zien. Na in de eerste helft lastig tot scoren te kunnen komen (ruststand 0-1) liep de teller na de rust hard op. Een mooie wedstrijd, op naar volgende week.

VVS JO16-1 vs. Heerjansdam JO16-2 15-0 [ruststand 6-0]

Doelpuntenmaker(s): Wessel van der Leer [6], Rop Noorland [3], Rick Mulder [3], Sam de Bruijn [2], Djordy Vet [1]

Tijdens een mistige ochtend komt Heerjansdam op bezoek vandaag. Op de ranglijst staan wij voor de wedstrijd op een 3e plaats en Heerjansdam op de 6e plaats. Het uitduel werd eerder dit seizoen met 1-9 gewonnen. We waren weer helemaal compleet vandaag. Joost heeft voor onze wedstrijd wel al een helft mee gespeeld met JO14-1. Complimenten van John en mij aan een ieder die de afgelopen weken JO14 heeft ondersteund. Nu weer terug naar de wedstrijd. Al gauw werd duidelijk wie het sterkste team zou zijn vandaag.

Lees meer...