Met een kleine selectie moesten we op pad naar Veen. Na een klein uurtje rijden kwamen we aan op het mooie complex, waar de harde wind wel vrij spel had. We mochten op het hoofdveld spelen en dat gaf nog enigszins wat bescherming. Toch was het vandaag de wind, die een belangrijke rol ging spelen tijdens deze wedstrijd.

 

VVS koos er voor om tegen wind te gaan starten en wat een begin van de wedstrijd……. Na wel geteld 18 seconden stonden we met 1-0 achter. Gedurende de eerste helft waren we echt niet de mindere, maar het wind voordeel van Veen zorgde er voor dat zij meer op onze helft te vinden waren. Zo nu en dan braken wij gevaarlijk uit en hadden zelfs wel kansen op de gelijkmaker, maar dat lukte niet. Aan de andere kant was het ineens wel raak en stond er 2-0 op het scorebord. Vlak voor rust zorgde Chris voor de zeer belangrijke aansluitingstreffer en zo gingen we met een 2-1 achterstand de rust in.

In de tweede helft hadden wij de wind in onze rug en vanaf minuut 1 zetten we Veen onder druk. Zij kwamen nauwelijks meer bij hun goal vandaan en het was wachten op de gelijkmaker. Na een mooie assist van Fred maakte Emilio in de 8e minuut de gelijkmaker en nog geen 5 minuten later scoorde Mijndert de 2-3. Onze enige licht geblesseerde wissel moest na 25 minuten toch het veld in, toen Julian uitviel, ook met een lichte blessure. Gelukkig had dit geen invloed op ons spel en Chris en Tijmen gooiden de wedstrijd in het slot door de 2-4 en de 2-5 binnen te knallen. 2-5 werd ook de eindstand en zo zorgde de wind er in de tweede helft voor dat de eerste drie punten in de tweede klasse in de kofferbak mee naar Streefkerk gingen.

Zaterdag 9 november hebben we geen programma en hopen we er op dat alle pijntjes en blessures een beetje kunnen herstellen.