Verslagen van de eerste wedstrijden van JO8-1

Man of de match – Rayen v/d Wiel
Rayen v/d Wiel 4 x

Lucas Both 1 x
De eerste competitie wedstrijd werd gewonnen op eigen bodem met een vrij nieuw team .
Wat leuk samen speelde en dat resulteerde in een terechte overwinning.

Competitie wedstrijd 2.
VVGZ JO-8,3 – VV Streefkerk JO-8,1. 1 - 2
Man of de match - Denzel v Wijnen
Denzel v Wijnen 2 x
De eerste uit wedstrijd speelde we in een stormachtig Zwijndrecht de wind speelde de hoofdrol in deze wedstrijd eerste helft tegen de wind in kwam de bal echt niet verder dan 15 meter van onze doel en dat leide ook op een stand van 1-0 met de rust .
Naar rust was het anders om en deed Streefkerk alleen maar het doel bestoken van VVGZ en kwamen we terecht op een 1-2 eindstand voor onze jongens en dame.

Competitie wedstrijd 3.
VV Streefkerk JO-8,1 – Dubbeldam JO-3. 4 – 2
Man of de match – Lucas Both
Lucas Both 2 x
Kenan Rijneveld 1 x
In deze wedstrijd was Dubbeldam sterker maar onze jongens en dame streden voor elke meter en wisten de kansen te benutten en wonnen zo hun derde wedstrijd op rij.

Competitie wedstrijd 4.
EBOH JO-8,2 – VV Streefkerk JO-8,1 2 – 5
Man of de match – Levi Burggraaf
Doelpuntenmakers –
Levi Burggraaf 2 x
Thies Roelse 2 x
Lucas Both 1 x
Deze wedstrijd had veel hoger uit kunnen vallen qua scoren dan voor Streefkerk .
Er werd leuk gevoetbald met elkaar en er werden veel kansen gemist ,maar uit eindelijk wonnen de mannen en dame van zeer zwakke tegenstander.
Minpuntje van deze wedstrijd was wel dat de tegenstander geen leider had en geen scheidsrechter.
Dus moesten wij als ouders van Streefkerk de doelen uitzetten en als scheidsrechter spelen bij een uitwedstrijd.

Competitie wedstrijd 5.
VV Streefkerk JO-8,1 – Drechtstreek JO-8,5 5 – 4
Man of de match – het hele team gevochten als team voor de overwinning.
Rayen v/d Wiel 4 x
Levi Burggraaf 1 x
In deze regen achtige wedstrijd waar de mannen en dame bij rust achter stonden met 1 – 4.
En na rust een heel andere instelling het veld in gingen en de eindstand op 5 – 4 op het scorebord zetten en terecht ze hebben de 2e helft echt gevochten met zijn allen voor de overwinning.

Competitie wedstrijd 6.
GSC/ODS JO-8,1 – VV Streefkerk JO-8,1 8 – 1
Man of de match – Danny Jopse
Danny Jopse 1 x
In de ze wedstrijd waar de tegenstander de wedstrijd door wilde laten gaan i.v.m. vele afmeldingen en zo 4 a 5 spelers van JO-10 opstelde ,speelde ze Streefkerk helemaal dol ,onze jongens en dame konden er niet tegen op ze waren slimmer met overspelen.
En zo verloren we de eerste competitie wedstrijd.

Competitie wedstrijd 7.
Groot-Ammers JO-8,1 – VV Streefkerk JO-8.1 1 – 5
Man of de match – Dani Neijenhoff
Levi Burggraaf 3 x
Finnley Stolk 1 x
Keano Timmer 1 x
In deze veel beladen wedstrijd tegen onze buren lied Streefkerk niets heel van Groot-Ammers.
Ze speelden echt allemaal een goede wedstrijd ,waar we nog veel meer kansen kregen maar deze onbenut lieten.
en onze buren kregen ook wel wat kansen maar onze keeper pakte deze ballen super goed en hield zijn doel echt soms met wereld reddingen maar op 1 tegendoelpunt.
En zo wisten onze mannen en dame weer te winnen en gaat het seizoen tot nu toe goed .