Opnieuw een tegenstander waar we nog nooit tegen gespeeld hebben. Onze gasten komen uit Beusichem en staan in de stand vlak boven ons met drie punten meer. Direct na de aftrap is onze tegenstander begonnen met praten tegen de scheidsrechter over elke beslissing die hij nam en ook is BZS de eerste vereniging, die vond dat de ballen van onze vereniging te licht waren. Kortom een praat graag elftal dat hierdoor het voetballen zo nu en dan vergeet.

VVS begon uitstekend aan de wedstrijd en de eerste 10 minuten speelden we volledig op de helft van onze tegenstander. Helaas leverde dit geen echte uitgespeelde kansen op. Na dit overwicht ontstond er een gelijkwaardige wedstrijd waarbij BZS liet zien over een prima spelend elftal te beschikken, maar ook de overtredingen niet schuwt. Het was VVS dat de score opende toen Emilio diep werd gestuurd en net iets eerder bij de bal was, dan de keeper en de bal over hem heen tikte, 1-0. Niet lang daarna werd Tijmen diep gestuurd en ging alleen op de keeper af. Binnen de 16 werd hij grof onderuit gehaald en een strafschop was het gevolg. De blessure was zo erg dat Tijmen niet verder kon. De protesten van BZS waren enorm, maar zeer onterecht en zij mochten van geluk spreken dat er geen kaart getrokken werd. Emilio ging achter de bal staan en bleef kalm en joeg de bal in de bovenhoek, 2-0. Dit wisten we tot de rust vast te houden.

In de rust bleek de duim van Emilio dubbel geknakt geweest en hij kreeg het advies niet verder te spelen. Verder spraken we af, dat we deze wedstrijd konden winnen als we ons koppie er bij zouden houden en BZS lieten praten.

Met Steven op 10, die een goede tweede helft speelde en Lennart in de voorhoede begonnen we aan de tweede helft en er gebeurde precies wat wij dachten. BZS bleef praten, vergat te voetballen en kreeg zelfs nog een gele kaart. Zo bleven we onder grote druk uit en wisten de 2-0 goed te verdedigen. Zo nu en dan kwamen we er nog gevaarlijk uit en hadden met wat geluk de score nog uit kunnen bereiden. Dit gebeurde niet en zo werd de eindstand 2-0. Trots op de behaalde prestatie, maar vooral over het karakter van allemaal in deze lastige wedstrijd.