Verslagen van de wedstrijden van JO12-1

VVS - RCD
Uitslag: 7-0
Doelpunten: Kevin 2x, Jay 5x
Een wedstrijd die de jongens wel spannend vinden. Reden: het zijn alleen maar meiden! Na de eerste 5 minuten wat ongemakkelijk te voetballen, komen ze er toch achter dat ze vol aan de bak moeten de wedstrijd te kunnen winnen.

Gelukkig pakken ze het goed op en beginnen ze met scoren. Na een mooie ruststand van 4-0, weten ze er in de 2e helft nog 3 bij te maken. Een wat gemakkelijke wedstrijd, op naar volgende week...

ASWH - VVS
Uitslag: 4-5
Doelpunten: Rick, Christian, kevin, Jay 2x
Na het gelijkspel van vorige week, waren de jongens erop gebrand om vandaag wel de winst te pakken. Er was alleen 1 probleem. Wederom in de 1e helft veel balbezit en kansen, maar die werden niet afgemaakt. Uiteindelijk werd het voor het publiek een spannende wedstrijd. Iedere keer kwamen we voor, alleen werd het weer gelijk. De tegenstander geloofde erin dan toch nog te kunnen winnen. Gelukkig is het dit keer niet misgegaan en kon de winst nog net mee naar huis worden genomen.

VVS - Oranje Wit 3-3
Uitslag: 3-3
Doelpunten: Jay, Rick, Christiaan
Een wedstrijd tegen een tegenstander die het goed doet dit seizoen. De jongens zijn dan ook blij dat ze op voorsprong komen. Helaas kunnen ze dit alleen niet volhouden. De 3-0 voorsprong wordt uiteindelijk toch nog een teleurstellend gelijkspel.

VVS - Oud Alblas
Uitslag: 2-3
Doelpunten: Kevin, Christiaan, Jay
Vandaag was het goed te merken dat er nog veel geoefend moet worden met het samenspelen om zodoende te kunnen winnen. Nog maar net goed afgelopen. Op naar volgende week.