Tussen twee regendagen in, was de zaterdag best redelijk te noemen. NOAD’32 uit Wijk en Aalburg was onze tegenstander en zij staan in de stand 1 plaatsje onder VVS en als wij nog ophoog wilden kijken, moest er vandaag wel gewonnen worden.

We kwamen heel stroef uit de startblokken en we voetbalden heel slordig. Veel passes kwamen niet aan en het leek of er niemand de bal wilde hebben. Zo kwamen we dus ook niet in de buurt van de keeper van de tegenstander. Gelukkig was onze tegenstander ook niet sterk genoeg om het ons lastig te maken. Het enige hoogtepunt van de eerste helft was de goal van Devin. Hij kopte een corner van Emilio bij de eerste paal prachtig binnen, 1-0. Dit werd ook de ruststand.

In de tweede helft stond er een heel ander Streefkerk op het veld. Met vlot lopende aanvallen wisten we steeds de vrije mensen te vinden en was het voor NOAD’32 niet meer te houden. We creëerden heel veel kansen en wisten hieruit zes keer te scoren. Steven, Emilio, Mijndert (2x), Julian en Yuri waren de doelpuntenmakers en zo werd de eindstand 7-0. Door deze overwinning nestelen we ons in de top van onze competitie en met nog drie wedstrijden te gaan, kunnen er nog mooie dingen gebeuren. We moeten nog wel twee wedstrijden inplannen en dat zal niet eerder zijn dan januari volgend jaar.