VvStreefkerk JO8-1 - VvGroot Ammers JO8-2  5 - 5

Keano Timmer 3 x
Levi Burggraaf 2 x
Man of the match het hele team.

Dit was de wedstrijd waar het hele team heel de week over hadden de kampioens wedstrijd tegen groot ammers thuis en was het best druk langs de zijlijn met toeschouwers.
Ze waren best gespannen en dat zag je ook in de 1e helft aan hun spel groot ammers was sterker maar door vecht lust kwam streefkerk steeds terug door goed voetbal en goal instinct van Keano Timmer 3x en vooral de 3e was een super goal, was de ruststand 3 - 3.
In de 2e helft was streefkerk beter maar kwamen ze 2x achter , maar door 2 prachtige goals van Levi Burggraaf en vooral de laatste net voortijd was een super mooi doelpunt en floot de scheidsrechter af en was het een zinderende wedstrijd en een terechte uitslag van 5 - 5.
En was het kampioenschap binnen.
Super trots op dit team wat collectief gestreden heeft en naar de wedstrijd heerlijk patatjes gegeten hebben met zijn allen en een beker hebben gehad.