Oranje Wit JO16-3 vs. VVS JO16-1 1-3 [ruststand 1-1]

Doelpuntenmaker(s): Bram van der Heijden [1], Jarno Noorland [1], Rop Noorland [1]

Op een woensdagavond mochten wij voor de derde keer dit halfjaar naar Oranje Wit. Ditmaal ging het om een wedstrijd tegen de onderste, Oranje Wit JO16-3. Door enige vertraging, omdat Sjors toch echt te laat was i.p.v. dat wij hem waren vergeten (oeps!), waren we aangekomen in Dordrecht. Daarna kwamen we er achter dat de wedstrijd nog niet echt was geregeld.

Het veld moest nog worden uitgezocht en de jeugd die aan het trainen was moest wat eerder stoppen. Hierdoor hadden we een verkorte warming-up en dit kon je ook merken de eerste minuten. En daarnaast werd er ook te makkelijk over de wedstrijd gedacht. We begonnen heel slordig en in een te laag tempo en het was Oranje Wit wat op 0-1 kwam. Een lange bal vooruit werd netjes afgerond door de naar binnen gekomen buitenspeler van Oranje Wit. Na 20 minuten werden we een beetje wakker en ging de bal iets meer rond en werden er wel wat kansen gecreƫerd, maar helaas gingen ze er niet in. Uit een corner van Wessel wist Bram dan alsnog de 1-1 te maken. Toch wel een hele opluchting na een slechte start. 1-1 was ook de ruststand en in de kleedkamer is verteld dat we moeten blijven voetballen en dat de kansen echt nog wel gaan komen.

We begonnen de tweede helft wel aardig, maar waren in de eindpass erg slordig. Uit een makkelijk gegeven penalty kon Jarno de 1-2 maken en dit deed hij ook. Hij schoot de bal beheerst in het doel. De tegenstander werd niet meer gevaarlijk en het was Rop die de eindstand op het scorebord bracht. Uit een assist van Sam kon Rop op de keeper af en wist hij het net te vinden.

De punten gaan weer mee naar Streefkerk en we kunnen ons vanaf nu gaan opmaken voor de kampioenswedstrijd tegen Noordeloos. Beide staan we aan kop met 21 punten uit 8 wedstrijden. Het doelsaldo is wel in ons voordeel.

Wij verwachten veel supporters voor komende zaterdag. Tot dan!

Opstelling:

Janco; Erik, Arne (Djordy/40), Jelmer (Arne/60), Bram; Sjors, Jarno, Wessel (Joost/40), Rick (Wessel/60); Sam, Rop

Wisselspelers:

Djordy en Joost en Sil