Op 21 december stond de laatste wedstrijd van JO19 voor de winterstop gepland. We moesten op bezoek bij HSSC’61 en mochten hier geen punten verspelen om nog aanspraak te mogen maken op de titel in onze competitie. Helaas is dit niet gelukt.

Met nog 11 spelers over van de eigen JO19 (i.p.v. de 17 beschikbare!!!) starten we op het kunstgras met een harde wind dwars over het veld. HSSC zette ver druk op onze helft en hierop hadden we geen antwoord. HSSC veroverde de bal vaak op onze helft en zo stonden we behoorlijk onder druk. Het was Jurian, die met goed keeperswerk ons in de wedstrijd hield. Helaas werd hij voor rust toch twee maal gepasseerd en zo stonden we verdiend met 2-0 achter in de rust.

 

In de tweede helft zijn we met meer risico gaan spelen en kregen grip op de wedstrijd en kregen we ook kansjes. Het duurde echter tot de 37e minuut voordat we de aansluitingstreffer maakte. Mijndert zorgde voor de 2-1. De laatste 10 minuten gooiden we alles op de aanval, maar dan gebeurt het vaak dat de goal aan de andere kant valt en dat was nu ook zo. In de laatste minuut scoorde HSSC’61 de  3-1 en was de wedstrijd gespeeld. Dirk en Arne, bedankt voor het meedoen.

Na de winterstop gaan we opnieuw beginnen en staan alle standen weer op 0. Ook in de beker zijn we nog actief. We weten alleen nog niet wanneer de volgende ronde gepland staat.