De tweede seizoenshelft gaat van start en direct mogen we tegen een pittige tegenstander. De Alblas speelde in de najaarscompetitie nog in de eerste klasse en we konden dus een goede tegenstander verwachten.

Streefkerk startte voortvarend en wist in de beginfase een aantal mogelijkheden te creëren, maar dit leverde geen doelpunten op. Het veldoverwicht was na 10 minuten helemaal verdwenen en kwam de tegenstander steeds vaker op onze helft en waren gedurende de eerste helft de betere kansen voor De Alblas. Er vielen echter geen doelpunten en zo was de ruststand 0-0.

Voor de tweede helft spraken we af sneller naar voren te spelen en dit wierp zijn vruchten af. Binnen 15 minuten was het 4-0 voor Streefkerk. Wow wat een drang naar voren!! De doelpunten werden gescoord door Steven, Fred, Julian en Emilio en telkens kwamen de assists van de voeten van Chris en Emilio. De wedstrijd was zo al vroegtijdig gespeeld, maar de honger was nog niet gestild. Fred maakte in de 73e minuut zijn tweede goal van de wedstrijd en het was Mark die met zijn linker de 6-0 op het scorebord zette en opnieuw waren Emilio en Chris de aangevers. Het slotakkoord was voor onze gasten. Vlak voor tijd zetten zij de eindstand op het scorebord, 6-1. Een lekker begin van de tweede seizoenshelft en dit smaakt naar meer.