Met een selectie van 12 man (!!) mochten we vandaag aantreden tegen Heerjansdam. Wij beginnen aan onze derde wedstrijd, terwijl Heerjansdam pas aan de eerste wedstrijd toe is.A1 Heerjansdam2020 02 15 1

Net als afgelopen weken, beginnen we erg goed aan de wedstrijd en spelen veel op de helft van de tegenstander. We zijn rond de zestien echter veel te gehaast en schieten daarom te weinig tussen de palen. Pas na een half uur spelen scoorden we een doelpunt, maar inmiddels had Heerjansdam ook al wat goede kansen gehad. Julian scoorde uit een voorzet van Emilio. Deze 1-0 was tevens de ruststand. In de rust was er wat onrust in de kleedkamer over ons eigen spel. De meningen tussen voor- en achterhoede waren wat verdeeld, maar de conclusie was wel dat het beter moest.

 

Het was Tijmen, die na een kwartier spelen in de tweede helft ons in veilige haven schoot, dachten we. Het werd 2-0, maar Heerjansdam maakte binnen 5 minuten de 2-1 en zo bleef het spannend. Toen Julian in de 85e minuut zijn tweede goal maakte leek het gespeeld, maar opnieuw veerde Heerjansdam op en scoorde binnen de minuut de 3-2. Gelukkig wisten we de 3-2 over de streep te trekken en bleven de drie punten op ons sportpark. Een zwaarbevochten overwinning met kramp, een knie blessure, en spierpijn bij diverse spelers. Nu hebben we twee weken vrij en kan iedereen weer herstellen van alle pijntjes.

A1 Heerjansdam2020 02 15