Zaterdag 15 februari speelde de JO10-2 een thuiswedstrijd tegen Sliedrecht JO10-2
Doelpunten makers: 1 x Davey, 2 x Jesse, 1 x Job en 3 x Sjoerd
Het was een pittige wedstrijd.
Na de start van de wedstrijd stonden we al snel 0-1 achter. Na dat Jesse de bal overspeelde naar Davey, Davey weer overspeelde Sjoerd kon hij de 1-1 maken.
Na een voorzet van Job scoorde Jesse de 2-1. Hierna volgde al snel de 2-2 en stonden we weer gelijk. Sjoerd nam een corner schoot de bal richting Job, waarop Job in 1 x op het doel schoot en scoorde, en we stonden weer 3-2 voor. Sliedrecht kwam weer in actie en scoorde de 3-3.
Sjoerd kwam vervolgens weer in actie en scoorde doormiddel van een afstandsschot de 4-3, en als snel daarna maakte hij de 5-3.
Door een actie van een speler van Sliedrecht die te hard aan kwam bij Kim, moest zij helaas stoppen met de wedstrijd. Het ging niet meer, geblesseerd moest zij het veld verlaten.
Daan nam haar plekje over en mocht op doel staan.
Door een assist van Davey, scoorde Jesse de 6-3 met zijn chocoladebeen. ( voor degene die niet weten wat een chocoladebeen is, het is scoren met je verkeerde been)
Door een schitterende sprint en soepele bewegingen van Davey scoorde hij op zijn verjaardag de 7-3!
Sliedrecht kwam ook nog in actie en wist 2 x te scoren.
Wedstrijd eindigde in winst voor ons.. 7 – 5
Na de wedstrijd kwam er een speler van Sliedrecht nog even de kleedkamer in om sorry te zeggen tegen Kim. Helaas was zij al opgehaald en heeft hij zijn excuses aangeboden aan de jongens. Dit werd door iedereen zeer gewaardeerd.