Doelpuntenmakers: 4x Davey, 2 x Jesse, 1 x Joeri en 5 x Sjoerd

Zaterdag 29 februari, speelde wij thuis en inhaalwedstrijd tegen Arkel JO10-1G
Omdat Kim en Ryan nog op ski vakantie waren, speelde Joeri van de JO10-1 met ons mee. 
Zo hadden we toch een wissel, want dat kunnen de jongens altijd wel gebruiken.
We hadden veel mazzel met het weer, na al die regen van deze week, begonnen wij te spelen in het zonnetje.
Nadat we met 0-1 achter kwamen te staan. Scoorde Joeri doormiddel van een solo actie vanaf de zijlijn. Tegenstander kwam daarop gelijk weer in actie en scoorde al snel de 1-2.  Door een schitterende actie van Davey, die de bal van de tegenstander afpakte, en een man voorbij speelde scoorde hij de 2-2. 
Daarna volgende er een solo actie van Sjoerd,  die speelde de bal naar Davey, waarop Davey hem netjes in de hoek schoot. 3-2. Al snel kwam de tegenstander weer in actie en werd het 3-3. We waren aan elkaar gewaagd. Spel ging gelijk op.
Door een solo van Sjoerd scoorde hij de 4-3.  Na een diepe pass van onze keeper Daan, scoorde Davey de 5-3. Na een voorzet van Joeri, kon Davey weer scoren en stond het 6-3. Daarna volgde een 6-4 en de 6-5.
Door een voorzet van Joeri die de bal speelde naar Sjoerd kon hij hem afmaken en scoorde de 7-5.
Weer kwam Sjoerd in actie, ditmaal weer een solo en ja hoor daar was hij de 8-5 ook scoorde Sjoerd de 9-5.  Door een afstandschot van Jesse scoorde hij de 10-5. Uit een corner kon Jesse afronden met een afstandsschot en scoorde hij weer doelpunt de 11-5. Het laatste doelpunt werd door een solo actie van Sjoerd gemaakt de 12-5.