Eindstand 8 - 0

Dani Nijenhof 1 x

Man of de match:
Dani Nijenhof

JO-8-1 speelde thuis tegen het nog piep jonge SVS 65 waar er ook van 5 jaar instonden.
Het was een mooie zaterdagochtend zonnetje schijnt en het was druk langs de zijlijn qua publiek.
Streefkerk speelde 1e helft erg rommelig en ze konden elkaar moeilijk vinden in het veld ,maar dat kwam ook mede door dat de tegenstander met 2 extra spelers speelde ,maar streefkerk kwam in de 1e helft wel tot 3 - 0 door Finley Stolk 1x en Keano Timmer 1x en Rayen v/d Wiel 1x en zo gingen ze rusten.

In de 2e helft waren we heer en meester ook al speelde de tegen party in de 2e helft met 10 man en streefkerk bestormde steeds het doel van de tegenparty maar de streefkerkers scoorde nog 5x door Levi Burggraaf 4 x en Dani Nijenhof(keeper) 1x en dat laatste doelpunt was van grote klasse de keeper ging 7 a 8 man voor bij en schoot van grote afstand de 8-0 binnen.
En zoveel had onze keeper niet te doen vandaag.
Maar 2e helft was streefkerk veel beter ze speelde beter over naar elkaar .
Al met al was het ook een sportieve wedstrijd tegen een leuke tegenstander we hadden ze graag voor het eerst laten scoren dit seizoen maar onze keeper vond dat geen goed idee 🤣🤣🤣🤣dus wonnen de streefkerkers terecht met 8 - 0.