Ook in het seizoen ‘20/’21 heeft VV Streefkerk een kabouter-team, waarin onze jongste leden op een leuke en laagdrempelige manier hun eerste ervaringen opdoen met voetballen in verenigingsverband.
De nadruk bij de kabouters ligt op het met elkaar plezier maken door speelse oefeningen met de bal. Dit doen we door 1x per week te trainen op dinsdag avond van 18:15 tot 19:00, op het kleine kunstgrasveld.
De kabouters spelen nog geen wedstrijden en zijn ook nog geen lid van de KNVB. Daarbij wordt er ook alleen getraind als het weer het toelaat. Als het kouder wordt of een keer hard regent, wordt er niet getraind. Daarnaast proberen we de kabouters zo veel mogelijk te betrekken bij de jeugdactiviteiten vanuit de vereniging, bijvoorbeeld bij het pupillen-kamp. Op deze manier staan laagdrempeligheid en maximaal voetbal-plezier centraal!
Lijkt het jouw zoon of dochter leuk om mee te komen doen of heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op met Arjan Bouter (06-19057274) of Gert-Jan Lagendijk (06-10916960).